Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı Akit TV canlı yayınında seçimlere kendi adayıyla giren Yeniden Refah Partisi (YRP) ve mütedeyyin seçmene yönelik çağrıda bulundu.

YRP ile mayıs seçimlerinde aynı ittifak içerisinde mücadele ederek zafer kazandıklarını söyledi. Seçmenlerin 31 Mart'ta önlerindeki tabloya bakarak karar vereceğine inandığını vurgulayan Kurum, "Burada CHP'ye kazandırmanın ne anlama geldiğini Yeniden Refah Partili seçmenimiz de Saadet Partili seçmenimiz de Gelecek Partili ve DEVA Partili seçmenimiz de net şekilde biliyor. Sandıkta milletimizin geçmişe dönüp bakarak, bu oyların kime nasıl faydası olduğunu düşünerek hareket edeceğine inanıyoruz." dedi.

ERBAKAN’IN HATIRASINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN...

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan Hoca’nın hatırasına kendilerinin sahip çıktığını hatırlatan Murat Kurum, Erbakan’ın Türkiye’nin ilk motor fabrikasını kurduğu alanla ilgili gerçekleştirdikleri hamleyi anlattı.

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesindeki Gümüş Motor fabrikasının arazisinin kat karşılığı satıldığını hatırlatan Kurum, Erbakan’ın emanetine sahip çıkmak için arsayı alararak “Necmettin Erbakan Millet Bahçesi” yaptıklarını söyledi.

Murat Kurum şu ifadeleri kullandı:

“Biz orayla ilgili Cumhurbaşkanımızla istişare ettik. Hem Bayrampaşa’da yeşil alan olmaması hem de orası Rahmetli Erbakan hocamızın hatırası... Dedik ki bu emanete sahip çıkmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız bize talimatı verdi. Biz de gittik, o arsayı geri aldık. Ve oraya Millet Bahçesi yaptık.

O Gümüş Motor’un olduğu yer şimdi müze gibi... Niye? Çünkü gençlerimize Erbakan hocamızın o hayallerini anlatmamız lazım.

Orada ne mücadeleler verildiği, başörtülü kızlarımızın üniversiteye giderken, İmam Hatip’e giden evlatlarımızın üniversiteye giderken hangi katsayı zulmüne uğradıklarını başörtüsüyle birlikte yemin törenlerine alınmadıkları süreçleri hepimiz hatırlıyoruz dün gibi...”

CHP’YE SEÇİM KAZANDIRMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ VATANDAŞIMIZ BİLİR

Murat Kurum; Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Gelecek Partisi mensubu seçmenleriyle birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında şu sözleri sarf etti:

“Dolayısıyla bu mücadeleyi hep birlikte vermek zorundayız.  Yani sandığa gittiğimizde CHP’ye seçim kazandırmanın ne anlama geldiğini YRP’li seçmenimizde Saadet Partili seçmenimizde, Gelecek Partili seçmenimizde, DEVA Partili seçmenimizde net bir şekilde biliyor. Milletimizin sandıkta bu iradeyi göstereceğine inanıyorum.”

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Bülent Duman 17.03.2024 15:21
    Allah razı olsun sizden