Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı bitiş düdüğüyle birlikte bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi. Olayların başladığı an kameralara yansıdı.

OLAYLARIN BAŞLAMA ANI KAMERADA

Sarı-lacivertli futbolcular saha ortasında kutlama yaparken tribünlerden çok sayıda taraftar, sahaya atlayarak Fenerbahçeli futbolculara saldırmak istedi. Maç boyunca da sahaya çok sayıda yabancı madde atıldı ve karşılaşma bu yüzden sık sık duran müsabaka hakemin bitiş düdüğüyle birlikte olaylar iyice karıştı!Tribünden çekilen bir görüntülerde olayların başlama anı da saniye saniye kameralara böyle yansıdı.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Yok artık... 21.03.2024 11:38
    futbol izlemeye gelmemiş bir taraftar grubu mağlubiyeti hazmedemeyip sahaya girdiler. Bazıları amaçlarına, Bazıları da hakettiklerine ulaşmış görünüyor. serbest vuruşta hile yapan, verilen penaltıdan önceki yanlış faulden bahsetmeyen trabzonsporun oluşmayacak penaltidaki kırmızı karttan ve 3. Goldeki faulden bahsetmeye hakkı yok. Bunlar olmasaydı, fenerin de 3. Gole ihtiyacı yoktu zaten.
  • T.C. İSTANBUL 19.03.2024 15:37
    MAÇIN 90d İZLEYİN fb futbolcular hep tahrik peşindeydi. her takımda her maçtan sonra sahaya atlayan yok mu. ts futbolcu korner kullanırken Fb li yedek futbolcular dan değişik hareketler.Olay çıksın maç tatil olsun ..İstanbulda ki maçta 5-0 lık mağlubiyet ten hakem kurtardı.Hakemde biraz utanma varmışta 3 . penaltıyı vermedi.bu maça MELER ağır geldi.Allahtan 2. Dayak vakası yaşanmadı..
  • ümit 19.03.2024 12:14
    saha girmelerinde ki sebep fb futbolcu bozmasının tirübüne yaptığı el hareketi. kendi sahsında yeniliş takımın taraftarına el hareketi yapıp tahrik etti.
  • Osmanlı 19.03.2024 09:37
    Elleriniz, ayaklarınız dert görmesin Fenerli futbolcular. Hepsi olmasa da birkaç futbol teröristinin dersini vermişsiniz. Keşke o döner tekmede o haini yere serseydi . Kurtulduktan sonra gidip Livakoviç e vuruyor elleri kırılsın.
  • misafir 18.03.2024 23:48
    sahaya girenler dogruca kodese girmeli,gerisin sonra konusulur.
Daha fazla yorum görüntüle