Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çağrısı Türkiye'nin gündeminde..Futbol takımının ligden çekilmesi hakkında bir oylama olup olmayacağı herkesin merak ettiği konu durumunda..

YENİDEN 3 TEMMUZ RUHU 

"Fenerbahçe Spor Kulübü üyeleri, Ali Koç tarafından yapılan açıklamanın da heyecanıyla 2 Nisan'da yapılacak genel kurula katılıp, 'ligden çekilme' dâhil alınacak karar için oy kullanarak yönetime yetki verilmesi konusunda bir seferberlik başlattı! Farklı şehirlerden ve yurt dışından gelecek üyeler 2 Nisan için organize olmaya başladılar. WhatsApp gruplarında da aynı şekilde, Fenerbahçe'yi yeniden 3 Temmuz ruhunun sarmış olduğu görünüyor."

Bu açıklamaların ve oluşan heyecanın ardından 2 Nisan toplantısının gündemi Fenerbahçe İnternet sitesinde ardından da KAP açıklaması ile SPK internet sitesinde yayınlandı. Gündemin 5'nci maddesi aynen şöyle; "17 Mart 2024 gecesi oynanan Süper Lig müsabakasında meydana gelen olaylar ve son dönemde Türk futbolunda yaşananlara istinaden Futbol A Takımımızın Süper Lig'den çekilmesi dahil, alınacak aksiyonların DEĞERLENDİRİLMESİ."




 

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek