Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti. Kurum'a, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar eşlik etti.

'MERHUM ÖZDEMİR BAYRAKTAR'DAN İLHAM ALAN, TEKNOLOJİYE YÖN VEREN BEYİNLERLE DERTLEŞTİK'

Ziyaretine ilişkin resmi X hesabından paylaşımda bulunan Kurum,

"Bugün MilliTeknolojiHamlesi’nin lokomotifi Baykar’ı ziyaret ettik.  Türk savunma sanayinin gözbebeği İHA ve SiHA’ları yerinde inceledik. Merhum Özdemir Bayraktar’tan ilham alan, teknolojiye yön veren beyinlerle dertleştik, sorularını yanıtladık. 

'SELÇUK BAYRAKTAR'A YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Bugün yeni çok şey öğrendim. Bir kez daha gurur duydum. Türkiye’ye, Türk gençliğine, Türkiye’nin geleceğine olan inancım daha fazla arttı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a bu buluşmaya yaptığı samimi ev sahipliği için yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

'TAM BİR PROJE ADAMI KENDİSİ'

Selçuk Bayraktar ise Murat Kurum'un ziyaretine ilişkin yaptığı konuşmada, "Murat Bey'le tanışıklığımız bizim 6 Şubat Depremlerinde tanıştık. Deprem bölgesine inşa edeceğimiz 1012 konutun inşası maksadıyla ulaşmamız gerekmişti. Murat ağabeyimizde bizler gibi mühendis. Tabi tanıdıkça ben kendisini mühendis olarak zihni dünyamızında ne kadar benzediğini görmüş oldum. Tam bir proje insanı. Asrın felaketi denilen dönemde gecesini gündüzünü dişine, tırnağına takıp çalışmışlığına şahit olduk." dedi.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • türk 29.03.2024 15:22
    oğlumunda orda görev yapmasını çok isterdim. efendi ,saygılı ,çalışkan ornek alacağı abileri ablaları olur inşallah
  • Ayhan budak 29.03.2024 14:33
    yollarınız açık olsun
  • zeynel yetkin 29.03.2024 10:03
    2 çalışkan insan.Allah yardımcıları olsun.
  • Envers 29.03.2024 09:55
    Benim elimden size Dua etmek ve oy vermek geliyor keşke daha fazlasını yapabilsem Rabbim yardımcınız olsun
  • ihsan 29.03.2024 09:03
    Böyle samimi, yürekli, dürüst ve çalışkan insanlar varken kendilerini bile idare edemeyen chp zihniyetine oy verenleri anlamıyorum. Allah Yar ve Yardımcın olsun Murat KURUM kardeşim.
Daha fazla yorum görüntüle