TikTok üzerinden canlı yayın açan Brianna Janel, Tesla'sının bir yazılım güncellemesi sırasında onu içeride kilitlemesinin ardından 46 derece sıcakta mahsur kaldığını söyledi.

Ekran adı Brianna Janel olan TikToker, bir dizi videoda, araçtaki dahili ekranda görüntülenen bir mesaja göre yazılım güncellemesinin 24 dakika sürmesini beklediğini söyledi.

Janel, üç günde 19,2 milyon kez izlenen ilk videosunda "Arabanız güncellendiğinde, buradayken etkinleştirirseniz arabanızda sıkışıp kalırsınız" dedi. "Ben de bunu yaptım ve şu anda arabamın içinde sıkışıp kaldım, kelimenin tam anlamıyla ter damlıyor ve arabamın içi 103 derece."

 

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • ketchup 13.04.2024 13:39
    103 Fahrenheit sıcaklığa ulaşmış arabanın içi, yani yaklaşık 39 derece (santigrad!). Geçmiş olsun.
  • Bayb 69 13.04.2024 11:51
    Sende bidaha öyle arabaya binme yada alma.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek