Suriye, Irak, Libya, Karabağ ve Ukrayna'daki başarılarıyla Türkiye SİHA teknolojisinde uzmanlığını dünyaya ispatladı. Sürü İHA teknolojisinde ilk büyük adımı atan ülkelerden olan Türkiye, milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 SİHA ve yüksek hızlı hedef uçağı Süper Şimşek'in birlikte hareket edebilmesine olanak tanıyan son teknolojiye uyumlu savaş konseptiyle dosta güven düşmana korku verecek.

Türk askeri, içinde bulunulan konvansiyonel savaşların hibrit savaşa evrildiği dönemde son teknoloji ürünü silah ve sistemlere sahip saldırı gücü yüksek birliklerle her riski bertaraf edecek.

MÜKEMMEL ÜÇLÜ GÖKYÜZÜNDE

KAAN pilotunun takacağı süper teknolojik özel bir kaskla havada Milli Muharip Uçak SİHA'larla konuşacak. Kol uçuşu gerçekleştirecek "mükemmel üçlü" düşmanın hava savunma sisteminin kafasını karıştıracak. KAAN minimum risk altında ana hedefleri yerle bir ederken, operasyonlarda maliyeti çok daha az olan SİHA'lar ve Süper Şimşek ileri sürülecek.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Okur 21.04.2024 08:45
    Maşallah istanbul yolunu bekliyor,leylay'la mecnun gibi
  • Hasan Önal 20.04.2024 02:26
    Şu anda ABD'den izin alınarak monte edilmiş, iki adet General Electric F110-GE-100 turbofan motor ile uçuyor. İzin almaya gerek kalmadan yerli turbofan motorları ile uçtuğu günleri de göreceğiz inşallah. Ya sabır....
  • Sabir 18.04.2024 21:33
    Amin
  • Azarbaycanlı 18.04.2024 17:03
    nazar değmesin ALLAH razı olsun bunu yapanlara elinize emeğinize sağlık