Yerel seçimde CHP'nin kazandığı Sancaktepe Belediyesi'nde borç tablosu belediye binasına asılmıştı. 15 sene AK Parti'nin yönettiği belediyenin yaklaşık 2 milyar TL borçla devralındığı iddia edilmişti.

Gündemi bir hayli meşgul eden bu gelişme sonrası  gözlerin çevrildiği eski başkan Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu.

Ersoy Dede'nin radyo programına konuk olan eski başkan Şeyma Döğücü hakkındaki iddialara yanıt verdi.

"BORÇLARI ASIYORSANIZ GELİRLERİ DE ASIN"

Kamunun, belediyenin hiçbir kuruşunu peşkeş çekmediklerinin altını çizen Döğücü, "Hesabını veremeyeceğimiz bir şeyimiz yok. Her belediyenin borcu vardır. Belediyelerin kasası, banka kasası değildir. Oraya madem borçları asıyorsunuz o zaman gelirleri de asın. Alacakları da borçları da asarsınız ki bunlar karşılayabilir mi diye" ifadelerini kullandı.

 

"YENİDOĞAN METROSU HAFRİYAT KAMYONLARIYLA KAPATILIRKEN ŞİMDİKİ SEÇİLEN ŞAHIS ISE METRO A.Ş'NİN BAŞINDAYDI"

Açıklamasının devamında 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan birinci çıkan mevcut başkan Alper Yeğin'e göndermede bulunan Döğücü, "Malum gazetede olan söylemleri var. 'Ben belediyeyi tanımıyorum, kimseyi bilmiyorum, belediyenin kasası boş...' şeklinde beyanları var. Ben oraya 4 tane sosyal tesis yaptım, konuk evi yaptım. Tesisleri gezip emeği geçenlere teşekkür bile etmiyorlar. Sancaktepe'de Yenidoğan metrosu hafriyat kamyonlarıyla kapatıldı. Şimdiki seçilen şahıs ise Metro A.Ş'nin başındaydı o dönem. Kendi ilçesini savunmadı. Şimdi vatandaş onlardan Yenidoğan metrosunu yapmasını bekliyor" dedi.

"GÜLSEM Mİ AĞLASAM MI BİLEMEDİM"

Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi tartışmalarına da değinen Döğücü, "Görüntüleri izleyince gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Kendilerini gazeteci, siyasetçi zanneden kişilerin jakuziyle, banyoyla, tuvaletle uğraşmalarına gülsek mi ağlasak mı. Hakikaten çok rencide ettiler" şeklinde konuştu.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Zeki 18.04.2024 22:22
    Oğlan Başakşehir Başakşehir de otururken yanına gittik; İmamoğlu seçimi kazandı yeşillik alanları hepsini söktü,ciğerim yandı .metro yapacam dedi villalarını yapmış ama temizleme tesisinin Temel atmama töreni yaptı .kahroldum böyle bir adama oy attığıma
  • Zeki 18.04.2024 22:14
    İmamoğlunu gördük ; oğlanın yanına gittik metro merdivenleri çalışmıyor, 61 yaşındayım merdivenler beni mafetti İmamoğluna beddua ettim .sırıtıyor bide.
  • Zeki 18.04.2024 22:10
    Şeyda üzülmeyin Allah bizimle beraberdir yalan söyleyenler kendi kuyusunu kazar
  • Misafir 18.04.2024 21:59
    Sayın başkanım vatandaş eserşylen öbünsün bunun acısı bir iki sene sonra çıkar.