İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda binlerce Filistinli hayatını kaybetti. İşgalci İsrail'in vahşetleri dünyada yankılanmaya devam ediyor. Bazı ülkelerde Yahudi avı başlatıldığı iddia edildi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 944'ü çocuk, 9 bin 849'u kadın olmak üzere 34 bin 844 Filistinli öldürüldü, 78 bin 404 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İşgalci İsrail'in bu saldırıları devam ederken, Mısır ve Yunanistan'da yaşanan olaylar, dünya genelinde Yahudi karşıtlığı oluşmaya başladığı olarak gözlendi. 

MISIR'DA KANADA-İSRAİL UYRUKLU İŞADAMI ÖLDÜRÜLDÜ

Mısır İçişleri Bakanlığı, Kanadalı bir işadamının ülkenin kuzeyindeki İskenderiye şehrinde vurularak öldürüldüğünü duyurdu. İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberinde de İsrail'in Kahire Büyükelçiliğinin İsrailli işadamı Zev Kiper'in, İskenderiye'de öldürülmesi olayını Mısırlı yetkililerle birlikte takip ettiği aktarıldı. Kiper'in Mısır'a Kanada pasaportuyla girdiği ancak aynı zamanda İsrail vatandaşlığına da sahip olduğu belirtilen haberde, İsrail Dışişleri Bakanlığının, olayın nedenlerini araştırdığına işaret edildi.

YUNANİSTAN'DAKİ ARAPLAR İSRAİLLİ TURİSTLERİN KALDIKLARI OTELİ BASTI

Yunanistan’daki bazı tatil bölgelerinde Arapların, İsrailli turistlerin kaldıkları otelleri aradıkları, İsrailli turistlerin ise odalarından çıkamadığı ve olayların devam ettiği iddia edildi. Mısır ve Yunanistan'da yaşanan 'Yahudi karşıtlığı' nın diğer ülkelere de sıçrayacağı ve İşgalci İsrail'e tüm dünyada bu şekilde tepki gösterileceği görülüyor.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Misafir 09.05.2024 14:39
    2 dünya savaşında Yahudi Hitlere çakma Yahudileri öldürterek yahudileri İtrail e gelmeye mecbur ettiler İsrail i kurdular, şimdide büyük İtrail için insan lazım dünyadaki tüm Yahudileri güvende olmadıkları hissini vererek İSRAİL'E toplama işlemidir yapanda kendileridir,
  • FB-37 09.05.2024 11:59
    Süperrrr… Dişe diş, kana kan !
  • Mahmut 09.05.2024 11:46
    Haydi turkiye hayvan avı yerine siyonist avı yapalım
  • HALIL 09.05.2024 11:27
    bence de siyonist olup ta bu zülmü destekleyenler bir bir hedef alınmalı ve yok edilmeli. bunların dünyaya zarardan başka bir şeyi yok.tarihten beri insanlığa zarar vermiş bir grup bunlar. bütün kuıtsal kitaplar bile bunların zalimliklerinden bahsediyor.
  • Ömer Yilmaz 09.05.2024 11:18
    Süper
Daha fazla yorum görüntüle