Geçtiğimiz yıl düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında Norveç’i temsil eden Alessandra Mele, İsrail’in Eurovision’da yer almasını protesto ederek, Eurovision finalinde ülkesinin oylarını sunma görevinden çekildi.
Mele yaptığı açıklamada, "Eurovision'un sloganı olan United by Music' (Müzikle Birleş), müzik yapmamın nedenidir. Ama şu anda bu sadece boş bir söz. Devam eden bir soykırım var ve sizden lütfen gözlerinizi açmanızı, kalbinizi açmanızı istiyorum. Bırakın sevgi sizi gerçeğe götürsün, gerçek gözlerinizin önünde. Özgür Filistin” dedi.
Mele, geçtiğimiz yıl düzenlenen yarışmada "Queens of Kings" isimli şarkıyla ülkesini temsil etmiş ve 5'inci olmuştu.
12.05.2024 00:15
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Misafir
12.05.2024
23:43
Ne olursa olsun kafir sonuçta ve bizim yapmamız gerekeni o yaptı ve onlardan günler geçtikce çoğalıyor Allah hidayet eylesin güneş batıdan doğacak utaniyorum kendimden
Beğen
-
Ahmet gumusalan
12.05.2024
19:10
Bizim sanatçı sertep hanım ne yapıyor,sizin gibi sanatçımız olduğu için utanç duyuyorum.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
CyranoDeBergerac
12.05.2024
13:00
Bizde de hala colayı vesaireyi boykot yapmayan milyonlar var. Adam anlamıyor anlamıyor yaaa!
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Misafir
12.05.2024
12:23
Kadın milyarların gözü önünde israili protesto ediyor, israilin yaptığı soykırım diyor, siz ne yaptınız kadını eleştirenler.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Das
12.05.2024
10:25
Norveç breivik lerin ülkesi bunlar timsah gözyasi si
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle