İngiltere Kralı Charles, kendisinin taç giymesinden bu yana ilk belirtilen resmi yağlı çocuk portresini canlandırıyor. Portrenin arka planının koyu kırmızı düzenine sahip olması sosyal medyada dikkat çekti.

Ressam Jonathan Yeo tarafından yapılan portrede Kral Charles, canlı kırmızı tonlardan oluşan bir arka plan üzerinde, Galler Muhafızları'nın askeri birliğinin üniformasını giymiş ve omzunun hemen üzerinde bir kelebekle tasvir ediliyor.

Portredeki kelebeğin Charles'ın prenslikten krallığa geçişini tasvir ettiğini vurgulayan Ressam Yeo, yaptığı açıklamada, "Bu projeye başladımda, Majesteleri Kral şimdiye kadar Majesteleri Galler Prensi idi ve omzunun üzerinde kayıtlı olduğu süre boyunca resmettiğim kelebeğe çok benzer şekilde, bu portre de onun hayatındaki rolüyle" dedi .

KRALIN İLK YAĞLI BOYA PORTRESİNDE KORKUNÇ DETAY! 

Portrenin geneline hakim olan Galler muhafızlarının renkleri olan koyu kırmızı kan bonyaso olarak sosyal medyada yorumlanırken görselin aynalama yöntemi ile yan yana getirlmesinde satanik imgelerin oluşması dikkat çekti.

HALKA AÇIK SERGİLECEK

Sosyal medyada gündem olan tablo, 14 Haziran'a kadar Londra'daki Philip Mold Gallery'de halka açık olarak sergilenecek.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Tunç 17.05.2024 08:56
    Dünyada 3 sistem vardır -para babası Araplar -Silah babası ABD -Fikir babası İngiltere
  • Huzur 16.05.2024 05:34
    Kıyafetteki palyaçoyu gördünüzmü …
  • Misafir 16.05.2024 01:23
    Kan içici olduğunu vurgulamak istiyor ressam.
  • verme 16.05.2024 01:09
    bir manyak da bu sacma seye dunyanin parasi verir alir bes kurur bile vermek bu sacma seye
  • Karadenizli 16.05.2024 00:31
    Özelikle 26 - 30 saniye arasına dikkat! Her şey gayet net. Kimin uşağı oldukları. LÜTFEN BUNU BATIYA HAYRANLIK DUYAN YAKINLARINIZA GÖSTERİN VE GÖRÜNENİN NE OLDUĞUNU ARAŞTIRMALARINI İSTEYİN. HİKÂYE BU KADAR!!!
Daha fazla yorum görüntüle