İnsan Yayınları 40'ıncı kuruluş yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cuma akşamı verilen yemeğin ardından cumartesi günü de "Hakiki insan kalabilmek" adıyla konferans düzenlendi. Konferans İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Onur konuğu Mütefekkir Seyyid Hüseyin Nasr'dı.  IRCICA Genel Direktörü Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç açılış konuşmasında Seyyid Hüseyin Nasr hakkında şu ifadeleri kullandı;

91 yaşında olmasına ramen hala bir şeyler üretmeye çalışıyor. 'Şu an elinizde bir şey var mı diye' sorduğumda 'Gülşen-i Razan'a şerh yazıyorum' dedi.

SEYYİD HÜSEYIN NASR ONUR KONUĞUYDU

İlk gün Mütefekkir Seyyid Hüseyin Nasr'ın onur konuğu olarak katıldığı etkinlikte, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve MİT Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kalın'ın yanı sıra İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, IRCICA Genel Direktörü Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. İskender Pala, İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile kültür, sanat ve edebiyat dünyasından çok sayıda isim yer almıştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Adem 26.05.2024 17:59
    Allah razı olsun kardeşlerimizden..