Görüntüler Hindistan'dan. Madhya Pradesh'in Shajapur bölgesinde, Agra-Mumbai Ulusal Otoyolu üzerinde meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili olarak üç kişinin cüretkâr eylemini gösteren şok edici bir video sosyal medyada paylaşıldı. 

 

İnternette viral olan videoda, hırsızların hareket halindeki bir kamyondan kargo çalmak için motosiklet kullandıkları, 'Hızlı ve Öfkeli'yi anımsatan bir soygun görülüyor. Bu cüretkâr hareket, suç cesareti ve güvenlik önlemleri konusunda internette tartışmalara yol açtı. 

Olay, bu tür suçların giderek daha cüretkar bir hal alması ve daha sıkı güvenlik önlemlerine ihtiyaç duyulması konusunda internette hararetli bir tartışmaya yol açtı. En ufak bir hatanın bile motosikletlilerin ölümcül yaralanmalarına ya da ölümlerine yol açabileceği çok açıktır.

Pek çok kullanıcı hırsızların sergilediği zekâ ve koordinasyona dikkat çekerek eylemlerini bir Hollywood filmi soygununa benzetti. Ancak, kamuya açık yollarda böylesine pervasız bir davranışın güvenlik açısından doğuracağı sonuçlar konusunda da ciddi endişeler var. Bazı kullanıcılar kamyon şoförünün boş bir otoyolun uzun bir bölümünde çok yavaş sürdüğüne dikkat çekerek onun da soyguna karıştığını düşünüyor.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Sabri 26.05.2024 23:57
    Türkiye de olmuyormuydu sanıyorsunuz Mersin'de eskiden hububat çuvallarla taşınırdı limandan çıkan kamyonlara bu şekilde binip çalıyorlardı
  • Ziyaretçi 26.05.2024 23:56
    Vallahi bu tür şeylerde Hindistan’ın tek rakibi Türkiye. Tamamen IQ meselesi.
  • Reis 26.05.2024 17:53
    Bunu söyleyende garenti heykele tapıyordur
  • Bayram bey 26.05.2024 17:14
    Hayvana tapan bir millet ne bekliyorsun ki
  • Guaidoglu 26.05.2024 17:12
    Adamların cesaretini kırmayın.