Haber7

Habertürk ile ilişiği kesilmesinin ardından gündem olmak için sağa sola saldırmayı alışkanlık haline getiren Fatih Altaylı, yine çirkinleşerek tıynetini ortaya koydu.

‘28 Şubat’ın tetikçisi’ olarak tanınan Fatih Altaylı, Voleybol Milli Takımı’nın ihmalkârlığı nedeniyle ‘business class’ yerine ‘ekonomi’ bölümünde uçmasıyla ilgili eleştirilerde bulunan vatandaşları hedef aldı.

"BU KÖPEKLERİ TEMİZLEMEK LAZIM"

‘Tasarruf dönemi, bu kez ekonomide gitsinler’ şeklinde yorumlarda bulunan vatandaşlara ‘dangalak’ diye saldıran Fatih Altaylı, “Sokaktaki köpekleri değil sosyal medyadaki köpekleri uyutsalar daha iyi olur. Bunlar daha zararlı, bunların ısırığı daha öldürücü. Bunlar her gün binlerce kişiyi parçalıyorlar. O yüzden bu köpekleri temizlemek lazım.” diye konuştu.

GAZETECİLERİ DE HEDEF ALDI

28 Şubat'taki 'tetikçilik' alışkanlıklarını devam ettiren Fatih Altaylı, bu yıl ‘1 milyon İspanyol turist’ hedefi koyan, tanıtımlarla turist ve yolcu sayısını artırmayı hedefleyen Türk Hava Yolları’nı ve Madrid’deki Türkiye tanıtım gecesine katılan gazetecileri hedef aldı. 

Gazetecilik görevini yapan basın mensuplarına çirkin ifadeler kullanan Fatih Altaylı, “Türk Hava Yolları da sütten çıkmış ak kaşık değil. Madrid’e yine beleşçi, avantacı bir grubu götürmüşler. Gazeteciler, oyuncular, şunlar, bunlar… Doldur uçağa, neymiş; Madrid-İstanbul seferlerinin başlamasının 40. yıldönümüymüş.”

FATİH ALTAYLI, ‘SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK’ MI? ‘ROMA GEZİSİ’ İDDİASI

Ertuğrul Özkök, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Roma gezisine Fatih Altaylı’nın da ‘yurt dışı yasağı’ nedeniyle gelemediğini belirtmişti.

Dönüş sonrası Roma gezisini kaleme alan Özkök, Fatih Altaylı ile ilgili şu ifadelerde bulunmuştu:

“Çoğu Ruşen Çakır, Nevşin Mengi gibi Youtube yayıncıları. (Fatih Altaylı’nın yurt dışı yayın yasağı olduğu için gelmesi mümkün olmamış) ve internet haber sitesi mensubu bir grup gazeteci var uçakta.”

TERS DÜŞÜNCE BİRLİKTE İŞ YAPTIĞI ESKİ PATRONU AYDIN DOĞAN'I GAMMAZLADI

Fatih Altaylı, bir zamanlar genel yayın yönetmenliğini yaptığı Hürriyet'te eski patronu Aydın Doğan’ı medya üzerinden tehdit ve şantaj ile nasıl zenginleştiğini itiraf etmişti. 

Kendisi bu şantaj ve tehditlerin hiçbirinde yokmuş gibi Aydın Doğan'ı gammazlayan Fatih Altaylı, patronunun kendi genel yayın yönetmenliğini yaptığı kurumlarda servetine servet kattığını, ihaleleri kolayca nasıl aldığını tek tek anlatmıştı.

________________

THY’DEN VOLEYBOLCULAR İÇİN AÇIKLAMA

Öte yandan THY yetkilileri, voleybol takımının uçuşlarından Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sorumlu olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya platformu X'ten bir paylaşım yaptı. Üstün, planlamanın federasyon tarafından yapıldığını belirtti.

Yahya Üstün şu ifadedelerde bulundu:

"Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır."

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Basın Müşavirimiz gerekli açıklamayı yaptı. Ama madem sordunuz ben de Kurumumuzun pozisyonunu anlatayım: Her sene binlerce milli sporcumuz yurtdışına müsabakalara gidiyorlar. Takdir edersiniz ki hiç birinin seyahat programına dahil olamayız. Bu nedenle sadece Voleybal Federasyonu'na değil hemen hemen her federasyona sponsorluk adı altında verdiğimiz bütçeler var. (Özelde TVF'ye bu sene geçen senenin 3 katı bir bütçe verdik. Ayrıca bu törende ilan ettik: Paris Olimpiyatlarında katıldığımız tüm dallarda altın madalya alan her sporcumuzun şahsına bir milyon mil vereceğiz.) Federasyonlarımız verilen THY bütçelerini istedikleri gibi kullanıyorlar; biletlemeler ile ilgili tarih, parkur, kabin tercihi tamamen federasyonlarımızda. Ekonomi uçma kararı aldıklarında da yer müsaitse tüm sporcularımızı alanda business upgrade ediyoruz.

Bugünkü seferde bizim uçuşla ilgili malumatımız son günlerde oldu ve 30 B/C koltuk full doluydu. Alanda açılan birkaç koltuğu takıma verdik ve sanırım şu an 3 sporcumuz business uçuyor.

Biliyorsunuz ki THY borsada işlem gören bir şirket ve belli oranda kar etmek zorunda. Satılan biletli yolcularımızı uçaktan indirip yerine başka yolcuları ücretsiz upgrade etme gibi bir politikamız hiçbir zaman olmadı ve olamaz. (Örneğin, birkaç gün önce bir eski bakanımız business dolu olduğu için ekonomi uçmuş. Benim şimdi haberim oldu.) Bundan sonra federasyon yetkilileri ile daha koordineli olup sponsorluk haklarını daha optimum kullanmalarına yardımcı olacağız."

Yorumlar 147 Yorum Var
  • Osmanlı torınu 28.05.2024 14:52
    Bu adama gazetecilik ünvanını verenlere yazıklar olsun bir an önce alın elinden Bu diplomayı
  • ERDO61 28.05.2024 11:01
    Böyle uyutulması gereken entel dantel geçinen çok sayıda yorumcu, program yapımcısı, müzisyen, komedyen, siyasetçi her telden bölücü bir çok insan müsveddesi var. Ancak beklemekten başka yapacak bir şey yok, zaman denen kavram bir gün herkesin canına ot tıkayacak.
  • Yusuf Semis 28.05.2024 10:31
    Uçaktaki koltuklar farklı yere uçmuyor .Bunu bilmek lazım. Güzel ülkemde ağzı olan konuştukça sıkıntı oluyor.
  • ahmet 28.05.2024 09:53
    Devletimizin değerli savcıları bu insan için hala neden harekete geçmiyorlar lütfen biran önce bu insan için gerekenler yapılmalı
  • Vatandaş 28.05.2024 09:51
    Sen kime köpek diyorsun. sen kendine bak. sen bizim gözünde nesin acaba. Voleybolda lazım değil. Bizim voleybola değil fabrikalara ihtiyacımız var. Sokak köpeklerini ortalıktan yerleşim yerlerinden kaldıracak irade lazım.
Daha fazla yorum görüntüle