İsrail Başbakanı Binyamin Netahyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Türkiye topraklarını da içine alan Kürdistan haritası paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki hafta önce "Hamas, Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor. Anlamadınız mı?" demişti.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 36 bin 171 Filistinli katledildi, 81 bin 420 kişi yaralandı.

Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Dünyanın gözü önünde Filistin halkına yapılan soykırımdayken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Instagram hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Türkiye'nin toprak bütünlüğünü hedef alan Yair, Irak, Suriye ve İran'ın bir kısmını da içeren "4 parçalı Kürdistan" haritasını paylaştı.

Yair ayrıca, Türkiye'yi Kürtlere soykırım yapmakla suçladı: "Tüm gözler Kürdistan'da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun! Kürdistan'ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye tarafından işgaline ve baskısına son verin! Özgür Kürdistan!"

ERDOĞAN: HAMAS, ANADOLU'NUN İLERİ HAT SAVUNMASINI YAPIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki hafta önceki AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Hamas, Gazze'de Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor. Bunu anlamayacak kadar kör müsünüz? Hem kendi topraklarının istiklali için savaşan hem de Anadolu'yu savunan Hamas'ın yanında durmaya devam edeceğiz." demişti.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Misafir 31.05.2024 01:01
    Hayali kurdistan olanin mekani kabristan olur caniler icin cehennem yeter.
  • AHMET ÖZTÜRK 30.05.2024 23:45
    hayali kürdistan olanın mekanı kabristan olur
  • Vangolu 30.05.2024 23:24
    Pkk sizin kuklaniz olmuş Kürtleri bahane edip sizin usakliginizi yapıyorlar çocuk katilleri hesap günü gelir
  • Müslüman Kürt 30.05.2024 18:35
    Bu kafir oğlu kafir güya Kürtleri kendilerine destek çıkarmak için böyle guzellemer yapıyor ancak nafile bir Kürt olarak sizin cehenneme gitmeniz için elimden ne gelse yaparım. Kafir siyonist netanyahu. Rabbim en kısa zamanda selahaddinleri oradaki müslüman kardeşlerimizin yardımına göndersin inşaallah
  • Hamddd 30.05.2024 18:30
    Zavalli,korkak,savaştan kaçıp ABD 'de pinekleyen YAİR ! Paylaşım yapmış bak bak! Korkak babanın ödlek oğlu YAİR! Klavye kahramanı :) Sanal kahraman :)
Daha fazla yorum görüntüle