İsviçre'nin Cenevre şehrinde düzenlenen Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO) 112'nci Uluslararası Çalışma Konferansı'nda Filistin Özel Oturumu'na Türk heyeti damga vurdu.

TÜRK HEYETİ VE ÇOK SAYIDA ÜLKE SALONU TERK ETTİ

Türk heyeti, İsrailli yetkililerin konuşması sırasında salonu terk ederek İsrail'i protesto etti. Protestoya çok sayıda ülkenin heyetinin de dahil olmasıyla İsrail'in Gazze'deki saldırıları kınandı.

Yetkililer, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etmek için bu eylemi gerçekleştirdiklerini açıkladı. İsrailli yetkililerin konuşmaları alkışlanmadı.

Türk heyetinde yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da Cenevre'deki konferansta 'İşçi ve işveren örgütlerini, uluslararası örgütleri güçlü bir şekilde acil ateşkes, insani yardım, boykot ve grev çağrısında bulunmaya davet ediyoruz." diyerek tüm dünyayı İsrail'i boykot etmeye çağırdı.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • zeki 08.06.2024 18:10
    protestoya bende katılıyorum
  • Bafrali 08.06.2024 02:43
    Orada Müslüman lar oturuyor sanki bu ülkeler tespit edilmeli ilişkiler askıya alinmali
  • Gurbet 07.06.2024 11:51
    dünyada olay yarattı diye dogru deyil.Avrupa'da Tekbir kelime Haber dahi geçmedi Bu olaydan dolayı Çünkü güçlüler haklı.
  • RAMAZAN 07.06.2024 11:14
    ALLAHTAN BAŞKA İLAH YOKTUR. ALLAHTAN BAŞKA YARATICI YOKTUR. ALLAHTAN BAŞKA GÜÇ ve KUVVET SAHİBİDİR YOKTUR. ALLAHTAN BAŞKA HÜKMEDİCİ YOKTUR. ALLAHTAN BAŞKA RIZK VEREN YOKTUR. LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDİN RASULULLAH... EY İNSANLAR,,,ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAYIN ARTIK.
  • Deli 07.06.2024 11:02
    Allah israili amerikayı ve yandaşlarını kahretsin
Daha fazla yorum görüntüle