Ankara'da dün önemli bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Erdoğan'da iade-i ziyaret kapsamında Özel'i ziyaret etti. Eski CHP'li Devlet Bakanı Mehmet Sevigen ve Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, gelişmeleri Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye değerlendirdi.

"DIŞ POLİTİKADA BİRLİK MESAJI VERİLMELİ"

Eski Devlet Bakanı CHP'li Mehmet Sevigen şunları söyledi:

Türkiye'de eskiden değişik liderler televizyon karşısına çıkar ve uzun uzun tartışırlardı.Biz genel merkezi yapınca Tayyip bey bizi ziyarete geldi.Deniz bey ve Tayyip beyin görüşmesinde bizi herkes yerden yere vuruyordu.Büyük eleştiriler yapıyorlardı. Oysa ki Türkiye'nin çıkarı buradaydı. O yüzden ben bu yumuşamayı destekliyorum. Mavi vatan,Kıbrıs ve Suriye'deki sözde seçimlerle ilgili CHP'den 'Tayyip bey sonuna kadar yanınızdayız' diyebilecekler mi? Bunu dedikleri zaman ben onları alınlarından öpeceğim. Bütün dünya bu birleşmeyi görünce biz rahatlayacağız.

"İMAMOĞLU BU GÖRÜŞMELERE SICAK BAKMIYOR"

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan şunları söyledi:

Siyasette bu yumuşama her zaman iyidir. Bunu toplumda iki partide olumlu buluyor.Uzun zamandır siyasette diyalog kanallarının kapalı olması toplumu da geren bir durum idi. MHP, ülkenin temel meselelerinde birlikte olunmaya sıcak bakar. MHP'nin kırmızı çizgileri var. Bunun da altını çiziyorlar. Bunun dışında ülkenin iç meseleleri hakkında bir araya gelinmesi konusu MHP'yi rahatsız edeceğini düşünmüyorum. İmamoğlu bu görüşmelere çok sıcak bakmıyor. Çünkü Özgür Özel lider olma yolunda hızla ilerliyor. Bugüne kadar sayın İmamoğlu ve sayın Yavaş siyasetin gündemindeydi. Şimdi Özgür Özel'de bir aktör olarak siyasetin içerisinde yer alıyor.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • nurı 13.06.2024 00:38
    ımamoglu once kım bı o arasdırılsın
  • ERZURUMLU 13.06.2024 00:37
    REİS'im siz iyi niyetle çaba gösteriyorsunuz da bay Özgür bey özgür değil ki o kadar çabalasın ki ona değil normalleşme hareket imkanı dahi vermezler faşistlik chp'nin genlerine işlemiş onlar iyilik etmekten hicap duyarlar onların hem genlerinde hem de karakterlerinde bu millete zulüm etmek var onlar dönmezler bu milletten hiç bir zaman hazetmediler çünkü bu millet MÜSLÜMAN
  • hızıroğlu 13.06.2024 00:36
    Siyasetin çirkin yüzü Kılıçdaroğlu yok gerginlik yok, hamaset yok, nefret yok. Böyle devam...
  • Gezegen 12.06.2024 23:19
    Kademeli ne olacak. 5.000 gün ile 43 yasindaki insanlar emekli oldu. 2000 girişli 8.500 gün primi olan ne yapacak. Insaf
  • Aga 12.06.2024 22:39
    Özgür özel gerçek lider gibi davranıyor. Gerçek devlet adamı olabilir. Ama partisi çakal dolu. Cahil, mafya kılıklı tipler. Parayı da çok seviyorlar.. Yamyam gibiler. Bu bagaj ile T.C ne başkan olamaz.
Daha fazla yorum görüntüle