Ümraniye’de kız kardeşi sınıfta kaldığı için öğretmene yumrukla saldıran abinin darp görüntüleri tepki çekti. Görüntülerin ardından abi hakkında soruşturma başlatıldı. Adalet Bakanı Tunç, şüpheli şahsın gözaltına alındığını paylaştı.

Ümraniye'de kameralara yansıyan görüntülerde kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya giden abinin öğretmene yumruk attığı ortaya çıkmıştı.

ÖĞRETMENE SALDIRDI

Ümraniye'de kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmak için okula giden İbrahim Durmaz, öğretmenler odasında Vedat Kömür ve Orhan Bozkurt ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ‘Sen benim babamın arkasından konuşamazsın' diyen Durmaz öğretmenlerden birine yumruk attı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

GÖZALTINA ALINDI

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü olayın ardından Durmaz’ı gözaltına aldı. Şüpheli İbrahim Durmaz hakkında ‘Kasten yaralama’ suçundan soruşturma başlatıldı.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA: "Saldırıyı kınıyorum”

Olaya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “İstanbul Ümraniye ilçesindeki 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmenler odasında bir öğretmenimize yapılan fiziki saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış, şüpheli gözaltına alınmıştır. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı kınıyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • öğretmen 13.06.2024 23:21
    açık öğretim lisesinin sınavlarına örgün okulların öğrencileri de girsin. geçerler veya kalırlar. öğretmen de sadece dersini işler. zorunlu lise uygulaması da kalksın. mis gibi olur. ortaokul sınavları da aynı yolla yapılsın. açıkortaokul sınavlarına örgün öğrenciler de girer. hepsi bu. çok mu zor? çok kolay
  • Acemi eğitimci 13.06.2024 01:58
    Öğretmeni Veli ve öğrenci elinde oyuncak yapan 7 zayıf hatta 10 zayıfı olan öğrenciyi sınıftan geçirmek için öğretmene mobbing uygulayan büyük kafalar ve bu sistem sağol(ma)sın...
  • Hasan 13.06.2024 00:51
    Cocugunu okutmakta yardimci olmayan baba veya kardes havadan sinifi gecsin diye ogretmenlerle tartisan kavga yapan tehdit eden mikroplar sucu kendillerinde aramiyorlar bence otur mikroplara agir ceza verilmesi lazim arti iyi okuyan cocugun hakkini yiyen ogretmenlerde kazancinin bereketini gormesin kizmak ayri not ayri
  • Eyvallah 13.06.2024 00:20
    öğretmen olan baba bile, çocuğunun 5 zayıflı karnesinden dolayı kendi çocuğuyla ilgili muhakeme yapması gerekirken, okula gelip zayıf derslerin öğretmenlerinden teker teker önce ricayla, sonuç alamayacağını tam olarak anlayınca da öğretmenlerin değerlendirme kıstaslarını sorgulayıp şikayet etmeyle tehdit ediyorsa, normal sade vatandaşın tokadına eyvallah diyesim geliyor..
  • düşünen insan 13.06.2024 00:04
    Ameliyatlar kamerayla izlenmeli, askeryede heryerde kamera olmalı, istihbarat toplantıları halka açık yapılmalı v.s ne kadar saçmaysa sınıflara kamera konulması da aynı oranda saçma... Öğretmeni paçavraya cevirdiniz. Öğretmen ağzını açsa hemen her yere şikayet öğrenci öğretmeni dövebilir, sövebilir hemen üzeri kapatılır. Yazıklar olsun.
Daha fazla yorum görüntüle