HABER7

Filistinli mücahidlerle yüzleşemeyip tanklara sığınan İsrail askerlerinin, anti-tank füzeleriyle vurulan zırhlı askerî araçların içerisinde neler yaşadıkları gün yüzüne çıktı.

Kassam Tugayları’nın vurduğu tankın içerisindeki bir İsrail askerinin kask kamerasında kayda alınan görüntüler internete sızdı.

4 dakikalık videoda, vurulan tankın içerisindeki işgalcilerin yaşadıkları saniye saniye görüntülendi.

DEMİR YIĞININA DÖNEN TANKTA CAN PAZARI

Kimi askerin öldüğü, kimisinin kanlar içerisinde feryat ettiği tankta, kask kamerası kayıtta olan askerin ise elinden ciddi derecede yaralandığı görüntülere yansıyor.

Durumu ağır olan İsrailli teröristlerin sahra tipi sedyelere taşındığı videoda, diğer işgalcilerin bölgenin güvenliği için etrafa gelişigüzel ateş açtığı görülüyor.

Video görüntüleri, ölü ve yaralı askerlerin zırhlı bir tankın içine taşınmasıyla son buluyor.

_________

MİLYONLUK TANKLARI HURDAYA ÇEVİREN ATIŞLAR

İsrail ordusuna vur-kaç, keskin nişancı, bubi tuzağı taktiklerinin yanı sıra tanksavar roket, anti personel roket, karadan karaya füze ve havan toplarıyla karşı koyan Kassam Tugayları, özellikle İsrail’in tanklarını havaya uçurmaya odaklanıyor. 6 milyon dolar değerindeki Merkava tanklarını Gazze’de imal edilen 500 metre etkin menzilli Yasin-105 roketleriyle vuran Kassam Tugayları, ciddi başarılara imza atıyor.

İsrail’in tonluk zırhlı araçlarını hurdaya çeviren 4,5 kiloluk savunma gücü: 'Yasin 105'

Yorumlar 88 Yorum Var
  • Akıncı 13.06.2024 11:11
    Daha durun bu kadar korkmayın la o gün geldiğinde dünya üzerinde yaşayan tek bir lanetli yahudi kalmayacak. Peygamber katilleri bu dünyayı size dar edeceğiz az kaldı. Artırın zulmünüzü ki vakit daha çabuk gelsin. Kendi düşüncem
  • MİLLİ MMU 13.06.2024 10:51
    Rabbim Hamas ve Kassam a dert vermesin, bu iblislerin leşlerinin bereketini artırsın, gün gelecek elbet karşı karşıya geleceğiz melunlar...
  • ahmet 13.06.2024 10:25
    geberin katiller
  • Esma 13.06.2024 10:15
    Savaş budur işte köpekler sivile bomba atmak değil
  • Gördünüz mü: 13.06.2024 09:59
    yahudi tankının üzerindeki tilki (fox) resmini gördünüz mü? Demek ki neyin sembolü imiş?
Daha fazla yorum görüntüle