Kaçan boğa, binanın çatısına çıktı, sahipleri güçlükle yakaladı; o anlar kamerada

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık boğa, önce ahırın damına, ardından bitişikteki evin çatısına çıktı. Daha sonra ahırın damından atlayıp kaçmaya devam eden boğa sahiplerinin takibi sonucu güçlükle yakalanırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, Kadınhanı ilçesi Hacı Mehmetli Mahallesinde meydana geldi. Sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kerpiçten yapılan tek katlı ahırın damına çıktı. Ardından bitişindeki evin çatısına çıkan boğa, çatının kenarına kadar geldi. Sahipleri evin çevresini sarıp yakalamak istediği boğa çatının diğer ucuna giderek, tekrar ahırın üstüne indi. Sahipleri bu sırada yakalamak için hamle yaptığında boğa, ahırdan üstünden atlayıp, kaçmaya devam etti. Takibi sürdüren sahipleri bir süre sonra boğayı yakalamayı başardı. Yaşanan bu anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

Beyoğlu'nda kızgın boğa mezarlığa daldı: İki kişiyi yaraladı

Beyoğlu'nda sahibinin elinden kaçan kızgın boğa ortalığı birbirine kattı. Mezarlığa dalan boğa iki kişiyi yaraladı, kabir ziyaretine gelenler anonsla boşaltıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.
Kurban Bayramı'nın ilk gününde kesim için alana götürülmek istenen kurbanlık boğa, sahibinin elinden kaçtı. Dakikalarca kovalanan kurbanlık en sonunda Kulaksız Mezarlığı'na daldı. İçerideki çiçek satıcısı kadını ve mendil satan bir çocuğu yaralayan boğa ardından mezarın üstüne çıktı. Sahibinin ihbarı üzerine olay yerine belediye ekibi sevk edildi. İki kişinin yaralanması nedeniyle de gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla çevredeki hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri, belediye ekibi ve vatandaşlar ise kızgın boğayı zapt etmeye çalıştı. Ancak boğa bir türlü etkisiz hale getirilemeyince devreye belediye ekibi girdi.

Arnavutköy'de kesim alanına götürülen kurban kaçarak bataklığa saplandı

Arnavutköy'de bağlandığı yerden çözülerek kesim alanına götürülmek istenilen kurbanlık, hayvan tutan kişilerin elinden kaçarak bir bataklığa saplandı.
Sabah saatlerinde İmrahor Mahallesi’nde bir ahırda bağlı olan kurbanlık dana kesim alanına götürülmek istendiği esnada tutan kişilerin elinden kaçarak bataklığa saplandı. Şahısların hayvanı kurtarmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Hayvanın bir süre sonra sahipleri tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Hüseyin- 17.06.2024 03:11
    Her sene ayni tiyatro.Kim ödüyor cikan zararlari ? birini öldürse kim sorumlu ? bilen varsa yazsin
  • Koç 16.06.2024 16:18
    Bayramdan daha çok dana kovalama şovu yapıyorlar
  • Cemaldemir 16.06.2024 13:53
    Zavalli hayvan kesilecegini anlayinca kacmis
  • Misafir 16.06.2024 13:25
    Women han.şaşırtmadı yine
  • Sıgınakçi 16.06.2024 11:44
    Sonra. Size. Sevis edildi bedavadan malzeme
Daha fazla yorum görüntüle