Amerika'dan gelen 'Tapınak Şövalyeleri' ile kameraların karşısına geçip, onlara İstanbul turu attıran Adnan Oktar'ın yıllar önce mahkemede 'Siyonizm, Müslümanlıktır." dediği videosu ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın bir kolunun İsrail'de bir kolu da Amerika'da olduğunu ilişkin bilgi ve belgeler kendisi hakkında hazırlanan iddianamade yer alıyor. Sosyal medyaya yayılan son video ise pes artık dedirtti. Videoda Adnan Oktar kendini savunurken "Bu söylemediğim bir şey ama  söyleyeyim. Diyorum ki ben; Siyonizm, Siyon, İslam alemidir, İslam, Müslümanlıktır. Moşiyah mehdi de, Müslümanların içinden çıkacaktır. Siyonizm, müslümanlıktır. Dolayısıyla ben Siyonizm sorununu da ortadan kaldıran bir açıklama yapıyorum."

'TAPINAK ŞÖVALYELERİ'NE İSTANBUL TURU ATTIRMIŞTI

Dahası Amerika'dan gelen 'Tapınak Şövalyeleri' ile kameraların karşısına geçmiş, İstanbul turu attırmıştı. Söz konusu yayında Oktar "Sizleri aramızda görmek bizler için büyük mutluluk" ifadelerini kullanmıştı.  İddianamenin en çarpıcı bölümü ise itirafçı olan örgüt üyelerinin ifadeleriydi. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen Altuğ Revnak Eti, 3 Mart 2019 tarihli ifadesinde şunları söyledi: “Timothy Hogan başkanlığındaki 9 kişilik Tapınak Şövalyeleri ekibi Türkiye’ye getirildi. Ali Sadun Engin ve ben, misafirlere İstanbul’da tarihi mekanları gezdirdik. Gelen mason ekip, tapınakçıların kuruluş yeri olan Küçük Ayasofya’da bize tapınakçıların hikâyesini anlattı.

 

 

Yorumlar 60 Yorum Var
  • TÜRKBOZKURTLARI 20.06.2024 00:27
    Babacım assanıza bu iblisii ne hala yeedirip içiriyorsunuz yahu. Bu ülkede daha kmi infaz ediceksiniz bizimi anlamadımki.. türk adaleti bu degil. Bu ve bunun gibinleri ceza evine atıp yedirip içirip miletin karısına cıkartmayın sıkın kafasına atın kopeklwre leşini...
  • sdf 20.06.2024 00:24
    Bu yahudi piyonu .
  • pançetli 19.06.2024 23:50
    Yahudi uşağı olduğu belli
  • please 19.06.2024 23:41
    bu iti itlaf edin
  • Dadaş 19.06.2024 21:56
    Kıvır kıvır
Daha fazla yorum görüntüle