Erzurum'da sitenin bahçesinde oynarken otoparktan çıkan otomobilin çarptığı iki arkadaştan Alparslan Cellat (5) yaşamını yitirdi, Eymen A.Y. (7) ise yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde meydana geldi. Sitenin otoparkından çıkan T.D. (66) yönetimindeki 07 ERZ 878 plakalı otomobil, bu sırada bahçede oyun oynayan Betül- Ahmet Cellat çiftinin oğulları Alparslan Cellat ile arkadaşı Eymen A.Y.’ye çarptı. Aracın altında kalan Alparslan Cellat hayatını kaybetti, arkadaşı Eymen A.Y. ise ayağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Alparslan Cellat'ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Erzurum Adli Tıp Kurumu'na götürüldü, Eymen A.Y. ise hastanede tedaviye alındı.

Kaza yerine gelerek bilgi alan Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, küçük çocuğun yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Araç sürücüsü, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Abdullah 26.06.2024 20:45
    Çocuk oturulacak en kötü yere oturmuş.
  • Osman 26.06.2024 17:17
    Allah mekanını cennet eylesin. Şoföre de yazık kör noktaya gelmiş. Kim olsa başına gelir. Anne babalar dikkat etmek lazım
  • Osman 26.06.2024 01:14
    Ya Rabbım sen kimseye bu acıyı yaşatma. Allah'ım sen bu kardeşimize dayanma azmi ver. Yüreğimi dağladınız.
  • Tuba 26.06.2024 01:00
    18 Yaşına kadar araba kullanılamıyor ne güzel, ee benzer bir şey bu yaşlılaş için neden yapılmıyor? Adam yürüyen cesete dönmnüş bakıyorsun araba kullanıyor ve tabiri caizse aracın içinde yatıyor. 50 Yaş üstüne yasaklanmalı bence, en azından trafikte rahatlar, her aile de 5 tane araba, bu nedir.
  • Çok acı. 26.06.2024 00:40
    Yaşlı sürücüler trafikte çok büyük tehlike. Ben buna defalarca denk geldim. Adamlar hiç sağa sola bakmadan direkt tali yoldan ana yola fırlıyor. Her seferinde yol hakkı bende olmasına rağmen mecbur yavaşlayıp geçmelerine müsade ettim yoksa kaza olacak. Belli bir yaştan sonra ehliyet iptal edilsin. Allah rahmet eylesin inşallah, aileye sabırlar diliyorum.
Daha fazla yorum görüntüle