HABER7

FETÖ’cü teröristler firar ettikleri ülkelerin vatandaşlığına geçmek için kırk takla atan, bayraklarını dahi öpüyor. O firariler arasında yer alan eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz, ABD’ye bağlılık yemini etti. ABD vatandaşı olan Karagöz, bağlılık yemini anlarını ‘övünerek’ paylaştı. ABD’nin vatandşalığa kabul ettiği FETÖ’cü terörist, ismini ‘Joseph’ olarak değiştirdi.

FETÖ’cü ‘Joseph’, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sığındığım bu topraklarda sadece anlayış buldum. İnancımı hiç çekinmeden ifade edip yaşayabildim. Kendimi ve Rabbimi buldum. Yaralarıma iyi gelen bu topraklara bugün vatandaşlık bağıyla da bağlandım” ifadelerini kullandı.

 

15 Temmuz darbe kalkışmasının başarısız olmasının akabinde ABD’ye kaçan Joseph Turgay, yıllarca İstanbul Organize Suçlar Şubesinde Emniyet Müdürlüğü yapmıştı.


HEPSİ AMERİKAN MALI

Daha önce, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in “manevi oğlum” dediği basketbolcu Enes Kanter, ABD vatandaşı olmıştu. FETÖ’cü Kanter soy ismini ‘Freedom’ olarak değiştirmişti. Kanter, Yunanistan'a olan aşkını ise bayrak direğine sarılarak göstermişti.

 

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olduktan sonra yurtdışına kaçan Emekli Deniz Kurmay Albay Mustafa Koç da ABD vatandaşlığına alınmıştı. Firari Koç, sosyal medya hesabından “Hayatımda yeni bir devre... Artık yeni bir bayrağım var” şeklinde mesaj paylaşmıştı.

 

FETÖ darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım ise ABD’deki işyerinde Amerikan bayrağını öperken görüntülenmişti. New Jersey eyaletinde yaşayan terörist Abdulhadi Yıldırım, işyerine ABD bayrağı asmaya çalışırken bunu önce kendisi öpmüş, ardından yanındaki çalışanına öptürmüştü.  Yıldırım’ın çalışanı daha sonra ABD bayrağını eline alarak coşkuyla sallamıştı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Kerem 27.06.2024 18:31
    Gerçek vatanlarına kavuştular. Sırada İsrail vatandaşlığı
  • İpek 27.06.2024 13:45
    Rabbim asla sana Türkiye'ye gelmek nasip etmesin cenazen bile gelmesin..Senin gibi vatan hainleri hiç birine nasip etmesin..Amin..