HABER7

CHP yandaşı yazar Enver Aysever ağzını bozmaya devam ediyor. A Milli Takım için “gerici yapılanma” diyen, futbolcuları “gerici ve cahil” diye aşağılamaya kalkan Enver Aysever, bu defa CHP liderini ağzına doladı.

Aysever, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özdeşleşen ekoseli ceketi giydiği için Özgür Özel’e hakaret etti.

Yandaş Aysever, CHP lideri Özgür Özel’e “damgalı eşek” dedi.

Aysever, “Birader sen Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde, Atatürk’ün fotoğrafının önünde AKP'li olarak niye görev yapıyorsun? Yumuşama, açılım, saçılım bilmem ne meseleleri... Özgür'ün Erdoğan'a karşı bir zaafı olduğunu biliyordum ama bunu illa böyle damgalı eşek gibi -teşbihte hata olmaz- ki ben bu arada eşek çok severim. Yani siyasetçi sevmiyorum ama eşek seviyorum...” diye konuştu.

ÖZDİL’LE DE KAVGALI

Daha önce de yandaş Yılmaz Özdil ile Özgür Özel arasında gerilim yaşanmıştı. Özgür Özel, Özdil’i hedef alarak, “Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor. Bana hırsı ne? Geçmişte 'Bidon Kafa' diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü...” demişti.

Özdil’e Özel’e karşılık vererek, “Özgür Özel, bana karşı şahsi kin duyuyor. Hadiseyi şahsileştiriyor. O zaman diyorum ki; elinden geleni ardına koyma. Hodri meydan. Benden özür dileyene kadar hakkındaki gerçekleri anlatmaya devam edeceğim. Ama sindire sindire anlatacağım. Bu günlük bu kadar. Asıl pazartesi günü anlatacağım.” sözlerini sarf etmişti.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • TURGAY 29.06.2024 09:46
    Ağzı olan konuşuyor
  • recep 29.06.2024 09:45
    bu mahlukatın giyimle ne derdi ola bilemeedik bunların türk oldugunada inanmıyom hiçbir halt bildikleri yok yüz yıldır atatürkün arkasına sıgınan sıgırlar yahu atatürk bu ülkeye faydası olan bi lider atatürkten sonra seningibi saman kafalılar ne yaptı bana onu bi söyle sakın atatürkü agzına alma o çemçük agzına kırap girer yeter artık bu ülkenin sizden çektikleri faydasız adam
  • Guaidoglu 29.06.2024 09:35
    Imam galiba buna iyi para vermiş. CHP yi deyistiremezsin.
  • Vatandaş 29.06.2024 09:23
    İt itliğini her daim yapar.
  • Vatandaş 29.06.2024 08:55
    Meyve vere ağaç taşlanır, Aysever kırk yılda bir hakaret ediyor, öteki ise her gün hakaret ediyor. Aysever, i fazla gale almayın.
Daha fazla yorum görüntüle