Kayseri'de yabancı uyruklu şahsın 7 yaşındaki çocuğa cinsel saldırısı, Türkiye'nin gündeminde geniş yer edindi.. Kayseri'yi karıştıran ve büyük şiddet gösterilerinin yaşanmasına neden olan olay, bugün Suriye'nin kuzeyine de sıçradı..

Türkiye'nin Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonu ile kontrol altına aldığı yerlerde provokatör gruplar karışıklık çıkardı.. Türkiye'den gelen tırlara saldıran eylemciler, Türk bayraklarını da indirip parçaladı.. 

Mehmetçik, provokatörleri dağıtmak için havaya ateş açtı. Türk askerinin korumasındaki Valilik binasına girmeye çalışan provokatörlerden birisi uyarı atışıyla bacağından vuruldu. Bölgeden kaynaklar, Türk savaş uçaklarının bölgede alçak uçuş yaptığını bildiriyor.

Yaşanan gelişmeler sonrası Suriye Geçici Hükümeti, olayların Türkiye ve Suriyeli muhalifler arasındaki ilişkileri zedelediğini vurgulayarak kışkırtıcı saldırı çağrılarına uyulmaması gerektiğini belirtti.

Yorumlar 91 Yorum Var
  • Vatan 02.07.2024 15:22
    Temizlemek en guzelli boyleleri yarin yine basa dert sirtlan gibi saldirmayi bilirler!!!
  • Can 02.07.2024 10:46
    Kim o bayrağa elini uzatirsa sonu böyle olur akıllı olun Türkiye olmasaydı şimdi sonunuz filistin Gazze gibi olurdunuz bizler kadar kimse merhamet etmezler.
  • Bekle gör 02.07.2024 09:04
    Kâfir ne yapacağını sapıttı. Suriye ile Aramızın iyi olmaya başladığına tahammül edemediler ve fitilleri ateşliyorlar. Biz gaza gelmemeliyiz ve kâfiri mutlu edecek her yanlış hareketten uzak durmalıyız. Ceza verilecekse birine, cezasını verecek olan emniyetimiz var askerimiz var.
  • Erdoğan 02.07.2024 08:31
    Gönderin gitsinler Suriyeye Esed haklarından gelsin bunların çoğu zaten pkk ile işbirliği içindeler Türkiye kabul etmeseydi kurşuna dizileceklerdi ptığımız iyilik ayağımıza dolaşıyor şu işe bak
  • vatansever 02.07.2024 08:27
    yorumlara bakıyorum hepsi ırkcı soylem kimse yapıcı degıl bir oyun var pkk fetö abd oyunu koydu bır kaç pıc ne olduğu belli olmayan suriyeli adını koydukları oyuna bizim yorumcular canak tutmuş bu ülkede hiç akıllı aklı selim düşünen adam kalmamıs yazık
Daha fazla yorum görüntüle