AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iddialarına ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda konuştu.

Gül şu ifadeleri kullandı:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal'ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik ifadeleri olmuştur. "Anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" gibi bir açıklamada bulunmuştur. Sayın Doğan Aydal nereye bağlı, nereye ait, onu bilemiyoruz ama demek ki kendi bilinçaltında gideceği yer Amerika. 

Kim nereye giderse gitsin Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin bağrından yetişmiş, milletin adamıdır. Bu milletin topraklarında yetişmiştir, vesayetle mücadele etmiştir, tankın karşısında durmuştur, her zaman milletin yanında durmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ailesine yönelik yapılan sistematik bu saldırıları -özellikle FETÖ'ye karşı tek başına başlatmış olduğu o mücadelede ailesine ve kendisine yönelik- saldırıları çok iyi biliyoruz. 

Milletimizin bildiği bir şey var ki; Cumhurbaşkanımız; 15 Temmuz darbesine de F-16'lara da tanklara da karşı duran bu topraklarda doğmuş, bu topraklarda ölünceye kadar kalacak ve mücadele edecek bir dava adamıdır. Bu konudaki Doğan Aydal’ın ifadelerini aynen iade ediyoruz. Yerli ve milli olmayan bir anlayışı kınadığımı ifade ediyorum.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • ömer 12.07.2024 16:33
    kimse merak etmesin Reisin kefeni sırtındadır ve bizimde, laf ebeliği yapanlar fetö kuklalarıdır
  • süleyman yılmaz 12.07.2024 16:20
    güvercin kargayla arkadaşlık ederse tüyleri beyaz fakat kalır kalbi kararır bunlar başladılar 6 masayla yakınlaşmaya ve kalpleri karardı
  • Toprak 12.07.2024 15:18
    15 Temmuzda o darbecilere karşı Milletiyle ayaktayken siz neredeydiniz zavallılar. Utanın utanın. Çıkmış tv yede konuştuğu şeye bak. Yazıklar olsun size yazıklar olsun. Koltuk için netanyahuyla bile işbirliği yaparsınız siz.
  • Vanlıyam 12.07.2024 14:28
    Onlara “Yeryüzünde düzeni bozmayın” denildiğinde, “Hayır, biz yalnızca ıslah edenleriz” derler. (Bakara 11). İşte YRP ve SP nin özeti.
  • vatandaş 12.07.2024 14:24
    Yeniden refahmış gerçekten utanç verici bir alçaklıkla ugraşıyoruz..Yazıklar olsun.
Daha fazla yorum görüntüle