İsrail ordusu, Yemen'in Hudeyde kentine düzenlediği bombardımanın görüntülerini yayınladı. Söz konusu saldırının ABD ile koordine edildiği bildirildi.

İsrail'in Yemen'e düzenlediği saldırı öncesinde İsrail Güvenlik Kabinesi'nin olağanüstü oturumla toplandığı, saldırıya havada yakıt ikmal uçakları, savaş jetleri ve donanmanın katıldığı belirtildi.

İsrail'in Yemen'e düzenlediği saldırı öncesinde İsrail Güvenlik Kabinesi'nin olağanüstü oturumla toplandığı, saldırıya havada yakıt ikmal uçakları, savaş jetleri ve donanmanın katıldığı belirtildi. İsrail'in güneyindeki Kızıldeniz kıyısındaki Eylat kentindeki askeri hava üssünden savaş uçakları ve havada yakıt ikmal uçaklarından oluşan bir filonun havalandığı görüldü.

BOMBARDIMAN ABD İLE KOORDİNE EDİLMİŞ

Yediot Ahranot gazetesinin haberine göre, İsrail'in Yemen'e düzenlediği saldırıya, donanma, havada yakıt ikmal uçakları, F-15 ve F-35 savaş jetleri katıldı. İsrail donanmasının, Yemen'de Husilerden gelecek olası bir misillemeye karşı Kızıldeniz'de teyakkuz haline geçtiği belirtildi.

Dubai merkezli el-Arabiya televizyonu, İsrail'in Yemen'deki saldırıyı ABD ile koordine ettiğini, aralarında F-35 savaş uçaklarının yer aldığı 12 İsrail uçağının Hudeyde'de 10 farklı hedefi bombaladığını geçti.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Takarimasu 21.07.2024 15:58
    Ortada birşey yok. Petrol tankı, tiyatro oyunu gereği havaya uçurulmuş. Ölen/Yaralanan Husi yok. Yaygara koparıyor, algı yapıyorlar. Gazze gündemini değiştirme hareketleri. Husilerin Hizbüşşeytanın klasik yaygara-algı hareketleri.
  • Musa 21.07.2024 15:03
    S 400 alman lazım YAhya El seri
  • Takipte 21.07.2024 13:57
    Rusya, Türkiye ve Çin dışında hiç bir ülke ordusu abd ile savaşamaz.Bizim yapmamız gereken tek birşey var Rusya Çin ile ittifak yapıp İsrail,abd ve ingiltere'ye Savaş ilan etmek.
  • Reco 21.07.2024 13:45
    Nerden Geçti bu uçaklar Araplar izin mi verdi yok izin vermemişse neden düşürmediler
  • Aytur 21.07.2024 13:25
    ABD yıkılmak ùzeri bastırı Osmanlı otonom yılana kıbrîsı İstanbul ve taraka bölgeleri AB cıkarın ya hep yahiç AB batıyor elinde bir araba sektötùrü var madeni yok gazı yok zaten 2050 kalmaz çoğu deniz altında kalır acıma yok kanun gùcün yaninida
Daha fazla yorum görüntüle