Pendik’te iki kadın arasında çıkan kavgada kadınlardan biri diğerinin saçından tutarak yere savurdu. Yere savrulan kadın “Senden şikayetçi olacağım” diyerek karakola gitti. Kavga anı cep telefonu kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
Olay, İstanbul Pendik ilçesinde akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, iki kadın arasında henüz sebebi bilinmeyen şekilde sözlü tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kadınlardan biri diğerinin saçından tutarak yere savurdu. Yere savrulan kadın ayağa kalkarak "Senden şikayetçi olacağım" diyerek karakola gitti. Yaşanılan olay ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde iki kadının kavga ettiği ve bir kadının diğerini saçından tutarak yere savurduğu görülüyor.
23.07.2024 09:32
Yorumlar 72 Yorum Var
-
Hmdd 24.07.2024 08:11Bir eli sabit,tek eliyle serdi kadini msşAllah bacim ne maharetli
-
Neco I 24.07.2024 03:51Kim haklı kim haksız bilmiyorum, ama olayı başörtülü, açık kavgasına dönüştürmek terördür, açıklara da Allah hidayet versin
-
Fatih 23.07.2024 20:27Trafikte korna çalmadan dolayı adamı öldürmek, karısı kızının yanında iken dövmek de yoktur delikanlılıkta. Ama bu bayan ümit verdi delikanlılığa dair eski yazılı olmayan kuralları/raconu hatırlattı. Helal olsun
-
Fatih 23.07.2024 20:25Delikanlı buna denir işte. Osmanlıdan beri 2000 li yılların başına kadar delikanlılığın bir kuralı vardır. Tokatladığın, yumrukla yere düşürdüğün adama bir daha vurulmazdı. Yani bir de yere düşmüşken kafasına vs tekme yumruk vurmaya devam edilmezdi. Delikanlılık kuralı budur. Hele 3-4 kişi 1 kişiyi yerde sakatlamak vs bunlar zaten korkak ve manyak psikopat işidir.
-
adn 23.07.2024 19:15Savunma var saldırı yok.
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
İlginizi Çekebilir
DAHA FAZLA
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar
Dünya
Sağlık
Spor
Yemek