Bodrum'daki pansiyonunu kanalizasyon basan usta modacı Cemil İpekçi sosyal medyadan video paylaşararak CHP'li Belediyeye isyan etti.

Pislik içinde kalan pansiyonunda video çekerek Instagram hesabından yayınlayan ünlü modacı "Bodrum'daki 4 odalı pansiyonumdan sizlere sesleniyorum. Perşembeden beri kanalizasyonlar tıkalı. Onun için de pansiyonu kakalar ve çişler bastı. Zaten 2 müşteri vardı onlar da kaçtı. Sonra Bodrum'da işsizlik diyorlar. Pahalılığı bir kenara bıraktım. Bu çöpe bu pisliğe... Artık evleri, pansiyonları bile kanalizasyonlar basıyorsa kim gelir? Bunun için de MUSKİ (Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi) ve belediyeyi göreve davet ediyorum. Bu artık Bodrum'un sonunu getiriyorlar farkında değiller. Bir de yalan söylüyorlar 'geldik' diye. Gelmediler ve hala bu haldeyiz. Gece yarısı olsa da göreve davet ediyorum. Acil bir halde Bodrum'un temizliği için harekete geçsinler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 83 Yorum Var
  • Nurhayat 01.10.2024 13:51
    CHP şuanki yönetimi ile milli güvenlik sorunudur .Güçlü bir muhalefet olsa iktidarda kendine çeki düzen verir..Devlet sadece seyrediyor adeta tatilde.Ormanlar yagmalanıyor zeytinlik yapılıp satılıyor muhtarların büyük kısmının işi bu ..
  • Mustafa 01.10.2024 13:33
    CHP ye vermeye devam edin.
  • Koparan 01.08.2024 09:32
    Görünen köy klavuz istemez. Turkiye düşmani teroristinden tut, din düşmanı, siyonisti,ermenisi, yunani saldırırken, 9 ilin deprem magduruna el atıp bir yilda teslim eden zihniyet.Zihniyet meselesi Kimisi ise, yangindan mal kacirma derdinde yakilan ormanlar yer açılsın oteller, villa asklari. İsteyen ler boyle istedi.! Yunani çağırsınlar konser zamanı geciyor, Bodrum bodrum..!
  • Atıf 31.07.2024 19:42
    Kolay kolay gelmiyorlar acil olduğu halde,eskiden böylemiydi En az 20 kere aramanız lazım
  • Atıf 31.07.2024 19:41
    Çok beklersin,gelmiyorlar kolay kolay En az 20 kere araman lazım
Daha fazla yorum görüntüle