Manisa'nın Akhisar ilçesinde, dini nikahlı eşi Sude Naz Atak'ı (19) 3 yaşındaki oğlunun önünde, sokak ortasında öldüresiye döven Yılmaz Akman (37) çevredeki esnaf tarafından linç girişiminde bulunuldu. Akman'ı polis kurtardı. Akman, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay 15 Ağustos'ta Paşa Mahallesi, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde meydana geldi. Yılmaz Akman, köye gitmeye ikna edemediği dini nikahlı eşi Sude Naz Atak'ı bir anda sokak ortasında dövmeye başladı. Akman, yumruk darbeleriyle Atak'ı yere düşündü. Yerde de genç kadının başına yumruk atmaya devam eden Akman, hızını alamayıp eline geçirdiği metal fırça sapıyla dövmeye devam etti. İkilinin 3 yaşındaki oğlunun önünde gerçekleşen bu olayı, vatandaşlar uzun süre tepkisiz kalarak izledi.

Yaşlı bir adam yaşananlara kayıtsız kalmayarak, Akman'a müdahale etti. Bu sırada çevreden gelen esnaf da yaşlı adama destek verip, genç kadını kurtarıp Akman'ı dövmeye başladı. Akman'ı polis öfkeli kalabalığın arasından kurtardı. Çevredekiler tarafından yaşananlar cep telefonuyla görüntülenirken; Akman, gözaltına alındı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sude Naz Atak ve çocuğunun sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: ŞİDDETİ LANETLİYORUZ, SEYREDENLERİN DURUMU DA VAHİM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Saldırıyı lanetliyoruz. Kadına yönelik şiddet yasal olarak suçtur, ahlaki olarak da insanlık dışıdır. Bu şiddeti engelleme imkanı varken seyredenlerin durumu da vahimdir" dedi.

Yorumlar 126 Yorum Var
  • Vatandaş 23.08.2024 11:11
    Kadir Şeker kadar başınıza taş düşsün korkak herifler! Kadir Şeker ceza yedi ama insanlığını kurtardı, sizin insanlığınız ölmüş. Utanmadan sıkılmadan ben karışmam diye yazmışlar. Yarın kızınızın başına gelse karışmayanlara beddualar, hakaretler yağdırmayacak mısınız samimiyetsiz ödlekler?
  • Kırkdokuzelli 22.08.2024 09:54
    Kızım dini nikahlandığın yabani 37 yaşında sen 19 yaşındasın ne buldun bu faydasızda!
  • Kurdi 22.08.2024 01:46
    Bi yorumda polisler oturuyor filan yazmış.arkadaşım bir ülkede polis ne kadar boş kalırsa huzur ve olaysızlık yükselmiş demektir.tabiki daima istisnalar olacak.chplimidir nedir:))
  • Ahmet42 22.08.2024 01:31
    Kadir Şeker desem mesele anlaşılır mı bilmem.
  • Mehmet 22.08.2024 00:37
    Polis gibi yetkisi olan zabitalara söyleyin dört gariban satıcının peşinden gideceğine sokak sokak mahalle mahalle gezsinler bir kenara oturup mesaiye satini bekliyeceklerine gezsinler sivil polislerde dahi oturuyorlar bir kahve haneye akşama kadar gır gir zabitalar zaten hiç birmarkete girip denetleme yok ama adi sanı duyulmuş marketlere nerde küçük işletme yapışıyor fiyatları denetleyen
Daha fazla yorum görüntüle