İsrail Likud Partisi yetkilisi Tally Gotliv, konuk olduğu bir canlı yayında, "Caydırıcılığı" sürdürmek amacıyla Gazze'nin balistik füzelerle yok edilmesi çağrısında bulundu. Gotliv, "Bana kalırsa nükleer başlık taşıyan bir balistik füzeye ihtiyacımız var." dedi.

'NÜKLEER BAŞLIKLI BALİSTİK FÜZEYLE SALDIRMALIYIZ'

Gotliv, "Caydırıcılığı" artırılması gerektiğini vurgulayarak yaptığı alçak çağrıda, "Gazze'ye saldırıların başladığı birinci ya da ikinci gün söylemiştim, bana kalırsa Gazze'ye nükleer başlık taşıyan bir balistik füzeyle saldırmaya ihtiyacımız var. Caydırıcılığı sürdürmek için çok büyük hasar verme kapasitesine sahip büyük bir balistik yetenekleri olan bir füzeyle.

'SAVAŞÇILARIMIZI ENGELLEMEYE ÇALIŞAN HERKES ÖLÜ BİRİ'

Gazze'de rehineler hakkında bilgi almamıza izin vermeyen herkesin Hamasçı olduğuna yürekten inanıyorum. Savaşçılarımızı engellemeye çalışan herkes tam anlamıyla ölü biri." şeklinde konuştu.

Yorumlar 148 Yorum Var
  • İnsanoğlu 24.08.2024 13:55
    İnşaallah o tarif ettiğin en az onun gibi bir füzeyle vurulursun o yağdırdığınız bombalar kat ne kat fazlasıyla yaktığınız canların ve izlettirdiğiz caniliğin de hesabı içinde fazlasıylar size yağar dileğim odur şu dünyada bize izlettiklerinz durumların fazlasıyla yaşadığınızı görürüz İnşaallah
  • Hmfffdf 24.08.2024 12:05
    Filistinlilerin sizden korktugunu mu saniyorsunuz.Onlarin şehit olduğunu anlayabilseydiniz cenneti de kiskanirdiniz onlardan.
  • Avni 24.08.2024 12:02
    Bu isteğin bir gün başına gelir inşallah.
  • Myavuz 24.08.2024 12:02
    TC vatandaşı olup da israilde savaşan yahudiler vatandaşlıktan çıkarılmalı mal varlilarina el konulmali
  • Huşkayacık 24.08.2024 11:45
    Gazzede yok edilecek yer mi kaldı hamfendi ?? Ama İsrail olabilir tabi
Daha fazla yorum görüntüle