İstanbul Galataport AVM'de bulunan bir restoranda çay ve su gelmeyince sinirlenen müşteri çıkan kavgada garsonlara belindeki silahla 3 el ateş etti. Olayda kimse yaralanmazken, kavgaya karışanlar gözaltına alındı.

İstanbul Galataport AVM'de bir restoranda, bir müşteriyle garsonlar arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Belindeki silahı çeken müşteri garsonlara 3 el ateş etti.

GARSONLARA ATEŞ ETTİ

İstanbul Galataport AVM'de bulunan bir restoranda ortalık karıştı. Ailesiyle restorana giden bir kişi, yemek yedikten sonra gelen hesaba itiraz etti. Çay ve su isteyen müşteri istedikleri gelmeyince garsonlarla kavga etmeye başladı. Belinden silahını çıkaran müşteri garsonlara 3 el ateş etti. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken müşteriler kendini panikle dışarı attı.

Restoranın güvenlik görevlilerine direnmeyen şüpheli silahının ruhsatlı olduğunu ve emniyete haber verilmesini istediğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışması hala sürerken kavga karışanlar da emniyete götürüldü.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • cmgungor 01.09.2024 09:52
    Arkadaşlar cahil cahil konuşmayın adam da taşıma ruhsatlı silah varmış nasıl sokmuş diyorsunuz. Taşıma ruhsatı olan her kişi giriş yapabilir AVM ye yorum yapmak için yorum yapmayın.
  • Gurbet 01.09.2024 09:27
    Türkiye'de millet çok zengin olacağı bu adalet yok Herkes kendi adaletini sağlamaya çalışıyor kimin elinde kimin cebinde belli değil
  • Gidiş Kötü 01.09.2024 09:21
    Kafası bozulan silaha sarılıyor. Ülke Texas’a döndü. Öfke kontrolü yok, sabır kalmamış. Toplum içinde psikolojik olarak sorunlu yığınla insan var. Toplumsal bir çözülme içindeyiz. Ahlaken, ruhen ve bedenen tükenmiş insanlar haline geldik. En basit konularda bile bir anda iş çığrından çıkıyor. Sonuçlarını düşünmeden anlık dürtülerle hareket ediyoruz.
  • Mucahit 01.09.2024 09:11
    Çok güzel! Devam edin böyle
  • Yakut Orhan 01.09.2024 08:20
    Galataport'a Filistin bayragi , kefiyeli musteri sokmuyorlar ama silahli mafya sokuyorlar !!!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek