30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü etkinliklerinde Kırşehir Belediyesi'nin organizasyonunda sahne alan Sanatçı Ahmet Tekkuş'un; "Kırşehir'de hepinizin bildiği bir Neşet var. Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz" sözleri büyük tepki topladı.

Neşet Ertaş'ın memleketi 'ozanlar diyarı', 'Ahiliğin başkenti', UNESCO Müzik Şehri Kırşehir'de; Cacabey Meydanı'nda konser veren Ahmet Tekkuş'un merhum halk ozanı Neşet Ertaş hakkında söylediği; 'Kırşehirli olmak bir ayrıcalık. Kırşehir'de hepinizin bildiği bir Neşet var. Kargadan başka kuş tanımıyorsunuz. Burada 3 tane deve dişi gibi bir sanatçı var. Bu kadar orkestralar ve sazlar var. Bu sanatçılarımıza büyük bir alkış lütfen' sözleri tepkiye neden oldu. Bozlak sanatçısı merhum Neşet Ertaş'a hakaret edildiğini söyleyen Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık açıklamasında; "Kırşehir Belediyesi'nin yaptığı organizasyonda Cacabey Meydanı'nda insanlar, bozlak sanatçısı Neşet Ertaş'a başka bir sanatçının ağzından hakaret dinledi. Kırşehir adına utandık. Organizasyonu yapanlar utanmadı mı? Her konuşmalarında Neşet Ertaş'tan dem vuran sizler halktan özür dileyin. Sanatçının alacağını ise yüreklere su serpmek adına iptal edin" dedi.

Sanatçı Ahmet Tekkuş'un söylemleri ise sosyal medyada viral oldu.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • ALAKBAR 04.09.2024 13:48
    chp li belediye nin yapacağı iş milletin değerlerine saldırı olur şaşırmadık yandaşlar beslemeler dışındaki halkına yazık
  • Seyithan 04.09.2024 01:45
    Neşat ertasa laf atan gerçekten sanatçı değil çöplükte ancak martılara söyler martılar bile dinlemez onları
  • Suat 04.09.2024 01:42
    Çokmu gördük sonuçta chp her birşey beklenir eee buna chp ye oy veren Kırşehir liler düşünsün
  • Özkan Yurtsever 04.09.2024 01:23
    Bakın ben hep diyorum bir daha tekrarlıyorum chp batının atidir ve pkk dan daha tehlikelidir pkk yi bitirmek fetöyu bitirmek istiyorsan bu ülkede yapacağın ilk şey chp zihniyetini bitirmektir yoksa bu ülke daha ilk fırsatta darbeyi yaşar.
  • Vatandaş 04.09.2024 01:21
    Zamanında Aşık Veysel'i de köylü kıyafetinden dolayı Ankara'ya almayan da aynı CHP değil mi sanki!
Daha fazla yorum görüntüle