Isparta’da bir grup tarafından tekme ve sopalarla darp edilen 25 yaşındaki Ertuğrul Samed Candere hayatını kaybetti. 

Olay 2 Eylül Pazartesi günü sabaha karşı 6 Mart Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ertuğrul Samed Candere ile bir grup arasında laf atma nedeniyle bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Candere, grubun tekme ve sopalı saldırısına maruz kaldı. Aldığı darbelerle yere yığılan Candere, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Ertuğrul Samed Candere, tüm müdahalelere rağmen bu sabah hastanede hayatını kaybetti.

Polis olayın ardından başlattığı soruşturma kapsamında Oktay G.’yi gözaltına aldı. Oktay G.’nin ilk ifadesinde kavganın laf atma tartışması üzerine çıktığı, Candere’nin işyerindeki çalışanlarına laf attığı ve eline aldığı sopayla işyerine gelip kendisine saldırdığı bunun üzerine savunmak amacıyla sopayla bir kez vurduğunu belirtti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Oktay G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ertuğrul Samed Candere’nin cenazesi cuma namazına müteakip Mekke Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Öte yandan kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde elinde sopa bulunan Ertuğrul Samed Candere ile grup arasında kavga çıktığı birbirlerine tekme ve sopalarla saldırdıkları o sırada Candere’nin yere düştüğü anlar yer alıyor.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • İsmail 11.09.2024 09:36
    Artık şu darp edilenleri koruyan bi yasa çıkarın arkadaş. Dçven dövdüğüyle dayak yiyen yediğiyle kalıyor. Devlet mazlumu koruması gerekirken , vatandaşımı dövemezsiniz demesi gerekirken tam tersini koruyor. ACİLEN YENİ ANAYASA.
  • katibb 10.09.2024 14:03
    cezada abd sistemi olmalı. olaya karışan kaç kişi varsa hepsi cinayetten yargılanmalı.. ellerinde sopalar ile 1 kişiye böylesine eziyetin sonu zaten ölümdür. ölümün olay yerinde gerçekleşmemiş olması işlenen cinayet suçunda indirime falan gidilecekse bu olayların sonu gelmez.
  • MURAT 08.09.2024 08:54
    adli kontrolle serbest bırakın konu kapansın !....
  • Abdullah 08.09.2024 06:50
    Ya şunu anlamıyorum 1 kişiye neden 5 kişi 10 kişi saldırır.insanlık mı erkeklik mi bu hiç mi içlerinde feraset sahibi mantıklı biri yok.sırtlan sürüsü gibi saldırmak nedir. elinden sopayı alırsın şimdi defol git dersin olay budur.
  • Kurdi 07.09.2024 22:29
    Hepsi cinayetten cezayemeli.kaç tane adam gidip birini hemde kontrolsüzce dövüyorsun.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek