HABER7

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Filistinli tutuklulara tecavüz etmesi diğer askerlerin ise kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalışmasını normal olarak karşılayan İsrail televizyon kanalları, söz konusu İsrailli kişiler olunca bakış açılarını değiştirdi.

İSRAİLLİ ASKER KADINLAR TUVALETİNE GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ

İsrail'de bir asker  trenlerde ve kamusal alanlarda kadınlar tuvaletine koyduğu kamera ile kadınları görüntülerken suçüstü yakalandı. İsrailli askerin skandal görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından, İsrail televizyonları olayın dehşet verici olduğunu belirterek şaşkınlık içerisinde haberleştirerek yayınladı.

FİLİSTİNLİLERE TECAVÜZDE ŞAŞIRMAMIŞLARDI

Ancak aynı İsrail televizyon kanalları, İsrailli askerlerin Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinliye tecavüz ettiği anları ve diğer askerlerin ise kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalışmasını normal olarak nitelendirmişti. 

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Nokta 18.09.2024 13:00
    İsrail bu tecavüzü savunuyorsa İsrailli erkek askerler, birbirlerine veya ,kadın İsrailli askerlere tecavüzü normal mi karşılıyor.???!!! Voah..!!!
  • Yanlız Kurt 17.09.2024 21:29
    Allah belasını versin bu kavmin
  • Önce GÜVENLİK 17.09.2024 16:07
    israil in yok edilmesi gerekir, haritadan silinip nesil bitirilmelidir.
  • Vatandaş 16.09.2024 22:43
    Ahlaksız yeryüzünün lanetlenmiş kavmi Allah sizi helak etsin!
  • GÜNEŞ 16.09.2024 21:48
    Allah sizi kahretsin
Daha fazla yorum görüntüle