Rusya Savunma Bakanlığı Ukrayna askerlerinin geçici konuşlandığı Petropavlovka ve Donetsk'teki binalara gerçekleştirdiği saldırıların videolarını paylaşarak toplamda 50'den fazla askerin öldürüldüğünü açıkladı.
PETROPAVLOVKA'DA EN AZ 3 DÜZİNE ASKER ÖLDÜ
Savunma Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde;
Rus Hava-Uzay Kuvvetleri, Kupyansk'ın altı kilometre doğusundaki Ukrayna'nın Harkiv Oblastında bulunan Petropavlovka'da AFU'nun geçici konuşlanma alanına bir hava saldırısı düzenledi.
Hedef kontrol sistemleri tarafından gerçek zamanlı olarak alınan saldırı sonuçları, AFU birlikleri tarafından birlikleri barındırmak için kullanılan binaların tamamen imha edildiğini gösterdi. Keşif sistemleri düşmanın kayıplarının neredeyse üç düzine asker olduğunu tahmin etmektedir.
DONETSK'TE EN AZ 20 ASKER ÖLDÜRÜLDÜ
Rus Hava-Uzay Kuvvetleri, Donetsk Halk Cumhuriyeti'nde Ukraynalı milliyetçiler tarafından geçici olarak işgal edilen topraklarda Zvanovka yakınlarındaki bir AFU geçici konuşlanma alanına hava saldırısı düzenledi.
Hedef kontrol sistemleri düşman binasının yerle bir edildiğini doğruladı. AFU 20'den fazla askeri personel ve dört motorlu araç kaybına uğradı.
-
kral
18.09.2024
10:01
ah ukrayna artisti devlet başkanı yaptılar halkının başına bela oldu batı ve hain amarikanın gazıyla
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Nokta
18.09.2024
09:11
Şahsen Siyonist zelenski'yi kınım kınım kınıyorum. Kahrolsun kurulmaya çalışılan büyük İsrail devleti.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Kürt oğlu Kürt
18.09.2024
07:45
İslam düşman ları bir birini yesinler tererüst ABD'de köpekleri tererüst İngiltere Fransa tererüst leri bir birini yeselerdi işte ozaman biz Kürtler Arap kardeşlerimizle Türk kardeşlerimizle bayram ederdik
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Hüseyin-
18.09.2024
07:30
Kardes olduklarindan eminmisin ?Fazla palavrayi cok seven yeni nesil // youtube : Misiroglu- Ukranyada yahudi basa gecip 10 sene savasin olacagini senelerce önce söyledi.Cenesi düsük siyasetcilerin bes para etmediklerinide anliyacaksiniz.// Günde 2 000 Ukranyali asker ölüyor-kaynak : Tass
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Misafir
18.09.2024
06:46
Emperyalistlere Uşaklık edenlerin sonu hüsrandır.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle