Fatih'te eski kız arkadaşının yeni sevgilisi olduğunu öğrenen kişi, yanına aldığı silahla onları takip etti. Araçtan inen ikili, eski sevgilinin silahlı saldırısına uğradı. Şüphelinin eski kız arkadaşına ve yanındaki kişiye silah doğrulttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 18.15 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi Halit Efendi Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, bir kişi eski kız arkadaşının yeni sevgilisi olduğunu öğrendi ve bu duruma sinirlenerek onları takip etmeye başladı. Akşam saatlerinde kız arkadaşı ve yanındaki kişiyi, bulundukları araçta gördüğü anda yanlarına gitti. Eski sevgili, yanında bulunan silahla ikiliye ateş ederek uzaklaştı. Silahlı saldırıda eski kız arkadaş bacağından yaralanırken, otomobile çok sayıda kurşun isabet etti.

SOKAK ORTASINDA SİLAH DOĞRULTTU

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; şüpheli elindeki silahla uzaklaşırken, eski kız arkadaşı onu takip etmeye başladı. Şüpheli, bir ara geri dönerek eski kız arkadaşına silah doğrulttu. Daha sonra kamera açısından çıkan şüpheli, silahla ateş ettikten sonra oradan uzaklaştı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Adalet? 30.09.2024 15:45
    Evet abd örneği herkes silahlanmalı. Nasıl olsa girip çıkıyorsun veya hiç girmiyorsun. Yapanın yanında kar, canı yakılanın canı yanmış kalıyor. Artık KAMU DAVASI da ortadan kalktı. Devlet adeta suçlunun yanında durur oldu. Mazlumun hakkı ahirete kalıyor. Rahşan hanım kanunları kesinlikle kaldırılmalıdır.
  • ifeka 30.09.2024 15:44
    Ceza almayacağonı bildiği için herkes kafasına göre takılıyor. Sevgiliymiş, müslümanın sevgilisi mi olur? Bütün sıkıntılar gayri islami yaşantıdan, Kur'an ahlakına uymamaktan kaynaklanıyor.
  • Ali 30.09.2024 15:39
    İdam idam idam duy sesimizi Reis İDAM GELSİN
  • Misafir3 30.09.2024 15:26
    Bir kişide sormuyor mu bu adamın silahı nasıl var diye.Herkeste olacaksa serbest bırakın
  • MERSİNLİ 30.09.2024 15:24
    gERİ ZEKALILAR KİMSE İÇİN HAPİSE DÜŞMEYE DEYMEZ.
Daha fazla yorum görüntüle