Haber7

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, terör saldırısıyla şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz hakkında yaptığı skandal paylaşım nedeniyle gündeme gelen eski İBB çalışanı Ezgi Yıldız ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi. Gökçek, CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın'ın makam aracını kullandığını açıkladı

Gökçek, İBB tarafından işine son verildiği açıklanan Yıldız'ın, aylar sonra CHP'li Günaydın’a ait makam aracını kullanmaya devam ettiğini belirterek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na "Hani Savcı Mehmet Selim Kiraz'a alçak tweet atan kızı işten atmıştınız?" diye sordu.

DHKP-C'Lİ TERÖRİSTİ ÖVEN PAYLAŞIMINA BÜYÜK TEPKİ GELMİŞTİ

Ezgi Yıldız, DHKP-C terör örgütü tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği ana ait fotoğrafını paylaşarak "Adalet, adalet sarayında sağlanır" ifadelerini kullanmıştı. Olayın ardından büyük tepki gelmiş ve İBB, Yıldız’ın işine son verildiğini açıklamıştı.

GÖKÇEK, EZGİ YILDIZ GERÇEĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Gökçek, Ezgü Yıldız’ın hala CHP’li Gökhan Günaydın’a ait resmi makam araçlarını kullandığını ortaya çıkardı.

Osman Gökçek, Beyaz TV’de yaptığı açıklamada, "Ezgi Yıldız'ın işine son verildiği söylenmesine rağmen neden dört ay sonra Günaydın’ın arabasını kullanıyor?" diyerek İBB ve CHP'li yöneticilere tepkide bulundu. Gökçek, olayın ardından İBB'nin kamuoyuna doğru bilgi vermediğini söyleyerek, bu durumun büyük bir skandal olduğunu belirtti.

4 AY SONRA CHP'Lİ GÜNAYDIN'IN MAKAM ARACINDA

Gökçek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Gökhan şimdi en büyük skandalını göstereceğiz. Senin ne kadar büyük bir yalancı olduğunu, Ekrem İmamoğlu ile hangi tezgahları tezgahladığını göstereceğim. Ezgi Yıldız diye bir kız var. Bu kız, Günaydın'ın danışmanı. Attığı twite bakalım. Adalet, Adalet Sarayı'nda böyle sağlanır.' diye Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölüm fotoğrafını, şehit edilmeden önceki fotoğrafını paylaşıyor. Bu bir ahlaksızlıktır. Bana göre teröristten farkı olmayan bir twittir. İBB'de çalışıyordu bu kız. Bu bu olay çıkınca, bir mesaj attılar. Dediler ki 'Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı saygıyla anıyoruz. Bir iştirak şirketi personelimizin 8 yıl önce şehidimizle ilgili yaptığı paylaşım asla kabul edilemez. Çalışanın iş akdi 30.03.2023 tarihi itibariyle feshedilmiştir.' Burada önemli olan şu kısım, bu kişi 30.03.2023'te işten atıldı diyorlar. Size bir araç resmi getirdim. Bu araç Gökhan Günaydın'ın kendi aracı. Görüyorsunuz aracın içinde TBMM kartı var. Tarih 19.07.2023, saat 10.54. Yani Ezgi'nin işten atılmasından 4 ay sonra.

HANİ İŞTEN ATMIŞTINIZ!

Bir fotoğraf daha göstereceğim. Kim bu kadın? Ezgi... Kimin arabasını kullanıyor? Gökhan Günaydın'ın... Kadrajı yaklaştıralım dedik. Saat 12.09, tarih, 19.07.2023... Hadi bakalım Gökhan ver hesabını. Hani işten atmıştınız bu terörist kılıklı kadını? Neden bu kadın dört ay sonra senin arabanı kullanıyor? İBB Başkanı İmamoğlu, hani Savcı Mehmet Selim Kiraz'a bu alçak twiti atan kızı işten atmıştınız?"

Yorumlar 0 Yorum Var