Rusya Savunma Bakanlığı Ukrayna'nın kuzeyindeki Sumy kentinde Ukrayna askerlerinin geçici olarak konuşlandığı bir eve yaptığı bombalı saldırıda 30 askerin öldürüldüğünü açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde;

Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri, Sumy'nin 19 km güney doğusunda Veliky Bobrik'te Ukrayna 106. Ayrı Bölgesel Savunma Tugayı'nın geçici konuşlanma alanına saldırılar sonucu motorlu araçlar ve 30 düşman ortadan kaldırıldı.

ABD YAPIMI ZIRLI ARAÇ İMHA!

Kursk bölgesinin sınır bölgesinde bir AFU kurtarma aracı tespit edildi. Keşif analizinin ardından ABD yapımı zırhlı kurtarma aracının vurulmasına karar verildi.  Tespit edilen hedef bir Lancet başıboş mühimmatıyla başarıyla vuruldu.  

KURSK'TA UKRAYNA'NIN SON KAYIPLARI 300 ASKERİ AŞTI

Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri, Kursk bölgesi topraklarına giren bir düşman grubunu etkisiz hale getirme operasyonuna devam etmektedir 

AFU'nun kaybı 300'den fazla asker, dört zırhlı savaş aracı, iki ABD yapımı Paladin kundağı motorlu topçu sistemi, bir İsveç yapımı Archer kundağı motorlu topçu sistemi ve üç motorlu araç olmak üzere altı topçu silahı oldu.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • misafir 04.10.2024 14:48
    helal sana putin başkan batı uşaklarının hepsini gebert .yanlışlık oldu dersin iki tanede mikrona fıransaya at .
  • Taner GÜN 04.10.2024 14:32
    batıya natoya atılan her taşı kim atarsa atsın biz de onunla birlikteyiz Yolun açık olsun PUTİN seninleyiz
  • Das 04.10.2024 14:14
    Rusya seferberlik ilan etmezse savasi kaybedecek Odessa yi ele gecirirse Ukraine denize yolu kapatilmis olacak halep i vurdugu gibi ukraine vurmazsa vok zaiyat verecek askeri telef olacak taktik Ukraine stratecik nükleer silah da polonyaya kullanmali korkma hic bir sey olmaz almanya fransa kuyrugu kisip cakal gibi kacar nato zaten dagilmis sözde birlik
  • Yusuf03 04.10.2024 14:12
    Yazık günah dünya bol kardeşim neyi paylaşımıyoruz. Anlamış değilim. Adi ABD.
  • Abdulbaki Yeşil 04.10.2024 13:35
    Oyu olmuş batı kimi destekliyorsa ben ona karşiýım.