İstanbul Beyoğlu’nda 1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde iki kişi sokakta yürüyen 25 yaşındaki İremşan A.’yı takip etti.

'AMCAMIN KIZI' DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

Şüpheliler, bir süre sonra kadını üzerine yürüyerek, duvara sıkıştırıp taciz etmeye başladı. Kadının çığlıkları üzerine çevredekiler olaya müdahale ederken, şüphelilerden biri “amcamın kızı" diyerek çevredekilerden kurtulmak istedi. Vatandaşlar, “Amcanın kızı olsa ne olur" diyerek tepki gösterirken, şüpheliler olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

İremşan A.'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı bilgisi ortaya çıktı. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Semir T.’nin “cinsel saldırı”, “mukavemet”, “uyuşturucu madde kullanmak” ve “gasp” gibi suçlardan kaydı bulunurken, Ömer K.’nın ise “cinsel saldırı”, “kasten yaralama”, “mukavemet” ve “otodan hırsızlık” suçlarıyla ilgili geçmişi olduğu öğrenildi.

YENİDEN GÖZALTINDALAR

Öte yandan gelen tepkilerin ardından şüpheliler yeniden gözaltına alındı. Adalet Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Beyoğlu'nda 10 gün önce meydana gelen taciz olayıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında bugün itibarıyla kamera görüntülerinin ortaya çıkması neticesinde bu görüntüler de soruşturma dosyasına girmiş ve şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmiştir."

Yorumlar 119 Yorum Var
  • Yozgatlı 04.10.2024 16:56
    Adamın işlememiş ceza kalmamış serbesttttt... Kadın korkuyo şikayetçi olamiyorki
  • Merakli 04.10.2024 16:54
    Ceza yasası italyadan geldi ya.acaba bunu orda yapsan adamı ne yaparlar şimdi.
  • Ali veli 04.10.2024 16:51
    Sadece Devletin bilecegi Devletin özel yetkili timi sokaklarda olmalı uniforma olmadan sokakta cezasını kesecek sonra uniformalılar gelip alacak.sivil ekip olacak ama anında bunlara hakkını verecek paketleyip gerekeni yapacak sokakda bak o zaman ortalık mum gibi olur.
  • Mert 04.10.2024 16:51
    Ne oluyor arkadaş bu adamlar suç makinesi ama dışardalar.tepki gelince tekrar gözaltına..şehit polis kızımız hiçmi ibret olmadı...
  • Emre 04.10.2024 16:50
    Sosyal medya olmasa bu tarz suçluları serbest bırakıcaklar işte sosyal medyada tepki olunca tekrardan gözaltına alıyorlar. tepkiye göre kara veriyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek