İstanbul Fatih'te mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), sevgilisi İkbal Uzuner (19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Çelik bir süre sonra Uzuner'e bıçakla saldırıp öldürdükten sonra parçalara ayırdı. Çelik, daha sonra kendi boğazına ip bağlayıp surlardan atladı. Can,i katilin olaydan yarım saat önce ise eski sevgilisi olduğu öne sürülen Ayşenur Halil'i de Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

KAN DONDURAN İFADELER

Korkunç olay Türkiye'nin gündemine otururken; Katilin 1 yıl önce katlettiği İkbal Uzuner'e gönderdiği video ortaya çıktı. 2 kadını öldüren katilin videodaki ifadeleri ise tüyler ürpertti. 

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum" diyerek söze başlayan Çelik, "Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Tanrı o kadar yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey" ifadelerine yer veriyor.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Ali Eren 05.10.2024 17:04
    Ruh hastasının kasapta çalışmasına izin veren ailesi de bu ruh hastası katil kadar suçlu .....
  • Mehmet 05.10.2024 17:04
    Ahlaklı Erdemli bir nesil yetiştirmek zorunlu. Gençlik nereye gidiyor. Devletimize büyük iş düşüyor. Devlet desteği olmadan ahlaklı Erdemli duyarlı sağ duyulu bir nesil yetişmez
  • Öğretmen 05.10.2024 17:00
    Biz 4+4+3+1 olsun diye eğitim sistemini tartışırken genç nesil ne hale gelmiş düşünmüyoruz. Bu çocuklar uzaydan gelmedi. Bizim okulumuzda, bizim evimizde ve bizim toplumumuzda yetişti. Maalesef eğitim sistemimiz, aile ve toplum fena bozulmuş halde. Peki çözüm ne? Maddi şeylerden ziyade inançlı, ahlaklı, şahsiyeti düzgün insan yetiştirmek. Bunun sistemini de yetkili ve etkili kişiler
  • Admin 05.10.2024 16:59
    Sado mazo tarikatindan bu
  • okumuş vatandaş 05.10.2024 16:57
    Hasta etmiş bu çocuğu sapkın bu oyunların tamamı yasaklanmalı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek