İzmir’in Çiğli ilçesinde, bir aracın içinde sokak köpeğiyle birlikte cinsel istismar iddiası ile gündeme gelen görüntülerin ayrıntıları ortaya çıktı. Şahsın, akli dengesinin yerinde olmadığı ve cinsel istismar izine rastlanmadığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 18.30 civarında Çiğli Anadolu Caddesi’nde bulunan bir petrol istasyonu önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 35 CTZ 60 plakalı özel bir firmaya ait otomobil içerisinde bulunan bir kişinin, köpeğe cinsel istismarda bulunduğu ve elinde tabanca olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, şahsın elindeki tabancanın oyuncak olduğu, bileğinde “sevgi izi” dövmesi bulunduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Ayrıca köpek üzerinde herhangi bir cinsel istismar izine rastlanmadı.ARAÇ SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Aracın sahibi olan firma yetkilileri, olayla ilgili açıklamalarda bulunarak, yaklaşık 15 gün önce aracın elektrik aksamında bir arıza meydana geldiğini ve bu nedenle yol kenarına bırakıldığını belirtti.

Aracın kapılarının kilitlenemediği, akli dengesi yerinde olmayan M.Ö.’nün de bu durumu fırsat bilerek bir sokak köpeğiyle araca bindiği ifade edildi.

Olayı fark eden bir vatandaşın durumu görüntüleyerek sosyal medyada paylaşması üzerine olay büyük tepki çekti.

Polis incelemesinin ardından, araç sahibi şikayetçi olmadı ve akli dengesi yerinde olmayan M.Ö., vasisi olan annesine teslim edildi.

 

 

Yorumlar 0 Yorum Var