Bugün sabah saatlerinde yaşanan olayda, frenleri bozulan bir araç kontrolden çıkarak bir tamirci dükkanına çarptı. Sürücünün tüm çabalarına rağmen durdurulamayan araç, dükkanda maddi hasara yol açtı.

HAFİF SIYRIKLA ATLATTI

ABD'li otomobil tamirhanesi çalışanı Aaron isimli bir kişi, iş arkadaşının (konuşmalarda Sam olduğu anlaşılan) üzerine arabayı tamirhaneye sürdü. Fren arızası nedeniyle araba Sam'e çarptı. Sam ciddi şekilde yaralanmadan kurtuldu.

HAYAT KURTARAN FAKTÖRLER

Sosyal medyada konuyu derinlemesine inceleyen yorumlar şu şekilde;

Barı taşımak Sam'in hayatını kurtarmış olabilir:

Eğer farklı bir şekilde inmiş olsaydı, ikinci çubuğun üzerine düşebilir ve aracın kuvvetiyle sıkışabilirdi. Bunun yerine Sam çubuğun üzerinden düşmeyi ve bu cebe girmeyi başardı:

Hareket halindeki aracın enerjisi, Sam'in tampondan kaçmak için kafasına yer açmak üzere kayan alet kutusuna aktarıldı: Eğer alet kutusu cıvatalı olsaydı, şu anda farklı bir konuşma yapıyor olurduk. Aletlerden bahsetmişken, köşede duran İngiliz anahtarı setini fark ettiniz mi?

Videoyu yavaşça tekrar izlerseniz, arabanın Sam'in üzerinden kaymadan hemen önce bir iki santim yukarı kalktığını göreceksiniz... çünkü anahtar takımı oradaydı.

Aracın kütlesi hala kısmen Sam'in vücudunun üzerinde duruyordu, ancak o zamana kadar, ivmelenmedeki kuvvetin çoğu alet kutusuna aktarılmıştı, bu yüzden darbenin ağırlığını almadı. Tüm bunlar Sam'in  ciddi şekilde zarar görmesini önlemek için çok özel bir dizi olayın gerçekleşmesi gerekiyordu.

Yorumlar 0 Yorum Var