İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından terör örgütlerine yönelik düzenlenen"GÜRZ-20" operasyonları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Bakan Yerlikaya, 31 ilde düzenlenen bu operasyonlarda 176 şüpheli terör örgütü mensubunun yakalandığını bildirdi; milletin huzuru ve birliği için terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Bakan, Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir gibi birçok ilde gerçekleştirilen operasyonlarda şüphelilerin terör örgütü faaliyetlerine katıldığını, gençlik yapılanmasında bulunduklarını, örgüte finans sağladıklarını ve sosyal medya üzerinden propaganda yaptıklarını belirtti. Ayrıca, bu kişilerin kanunsuz gösterilere de katıldıkları tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah, uyuşturucu madde ve örgütsel doküman ele geçirildi. Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve bu çalışmaları gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var