Haber7
İsrail’in aşırı dindar Yahudi topluluklarından bir grup, İsrail ordusunun işgali altındaki Suriye topraklarında incelemelerde bulundu.
Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, söz konusu grup, özellikle 1967’den bu yana İsrail kontrolü altında bulunan Golan Tepeleri’nde bazı bölgeleri değerlendirdi. Bölge, stratejik ve tarımsal önemi nedeniyle uzun süredir tartışmaların odağında bulunuyor.
İsrail tüm tepkilere rağmen Suriye'de yayılmacı politika izlemeye devam ediyor. İsrail'in işgal altındaki bölgelerde faaliyetlerini artırması, uluslararası hukuka aykırı bulunurken bölgedeki gerilimi daha da yükseltebileceği ifade ediliyor.
Muhabir: Mehmet Fatih ULU
-
Gültepeli Bjk
14.12.2024
12:39
Herr kimsee kimolursa olsun Suriye topraklarından bir karış bile toprak alamazz bakın görün geldikleri gibi değil topuklaya,raak kaçacak bu biitt israitt,liler neolann babanızın malı sankii Suriye topraklarına giren ölüürr haberiniz olsunn gelinn gelin bakiimm elmi yaman beymi yamann israiittt
Beğen
-
misafir
14.12.2024
12:30
Muhalifler, 13 günde Suriyenin kendi ordusuna rağmen 5/3 ü temizlediler. Suriye ordusu yok oldu. Muhalifler ortalık boşalmasına rağmen 1 haftadır milim kıpırdamadılar. Neler oluyor. Amerika ve israil kıskacımı var.
Beğen
-
bülent duman
14.12.2024
12:11
az kaldı sıra sizde
Beğen
-
Sencer
14.12.2024
11:58
Cesetlerinizi itler bile yemeyecek gebereceksiniz soysuzlar
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Hakan
14.12.2024
11:51
Oradan hiç ayrılmayın bizi bekleyin. Size süprizimiz var.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle