İstanbul Ambarlı Mardaş Limanı’nda AMNAH isimli konteyner yüklü gemi sabaha karşı yan yattı. Konteynerlerden bazıları denize dökülürken bölgedeki çalışmalar devam ediyor. Limanda yan yatan gemi ise dron ile böyle görüntülendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, "Ambarlı Mardaş Limanı'nda yan yatan AMNAH isimli konteyner gemisinin personelinin tahliye edilmiş olduğu ve geminin etrafına liman görevlilerince yüzer bariyer serilmiş olduğu bilgisi üzerine botumuz dönüşe geçti." denildi. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • medo 23.12.2024 16:03
    Herhalde bir stajyere yükletmişler. Bir kamyonete bile yük yüklemenin bir usulü adabı ver, koskoca bir gemiye yük yüklemeyi bilmeyen birine kim yük yükletir, kim orada çalışmasını izin verir acaba.
  • Ersun 23.12.2024 13:11
    CHP gibi yan yatmış.
  • Selim 23.12.2024 12:29
    Gemi yatmış uyuyor, sessiz olun.
  • Mizah 23.12.2024 11:00
    İçindeki mallar çöp oldu.
  • Yavuz Sultan Selim 23.12.2024 10:52
    Gemiden yük dengesiz boşaltılırsa olacağı budur. Gemideki kaptanın, yükün boşaltılması/yüklenmesi sırasında geminin terazisini sürekli olarak kontrol etmesi gerekir. Sonuçta su üzerinde stabil olmayan bir cisimden bahsediyoruz. Yük nereye basarsa oraya devrilir.
Daha fazla yorum görüntüle