MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteklediği Türkiye'de terörü bitirme girişiminde  DEM Partili vekillerini İmralı'ya ziyaretinin ardından yeni bir safhaya geçildi.

İmralı ziyareti sonrası DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan kamuoyula görüşmeye dair notlarını paylaştı.

Yapılan açıklamaların ardından Kandil'in sözde yöneticileri süreci sabote etmek için hemen harekete geçtiler.

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • bülent 01.01.2025 16:43
    abd maşası pkk terör örgütü koşulsuz şartsız silah bırakacak veya üçer beşer içimiz deki ve dışarıda kiler imha olacak
  • Turk 31.12.2024 00:00
    Ingilterede Erbilli bir kurd bana Turkleri Anadoludan biz surecegiz diyor ya adamlar gercekten barismi istiyor yoksa ulkenin tamaminimi ona bir aciklik getirsinler.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek