ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles kentinde çıkan orman yangınları Amerika tarihinin en büyük yangını olarak nitelendiriliyor.
Yangının tahribatını görüntüleyen bir ABD vatandaşı, yaşanan afeti kıyamet olarak değerlendirdi.
"Kaliforniya'da kıyamet, her şey yanıp kül oluyor, dünyanın sonu mu geliyor?"
Los Angeles'da çıkan orman yangınlarının yakıp kül ettiği şehri kamera kaydına alan bir ABD vatandaşı, gördüğü manzaralar karşısında korkusunu ve şaşkınlığını şu ifadelerle dile getirdi:
"Kali̇forni̇ya'da kıyamet, her şey yanıp kül oluyor. Burası zombi diyarı gibi, şuna bak... İnsanlar arabalarını bıraktılar, her şeyi geride bıraktılar. Eğer bu çılgınlık değilse, çılgınlık nedir? Dünyanın sonu mu geliyor?
-
Fırtına
11.01.2025
22:17
Zulüm ile abat olanın akıbeti berbat olur.
Beğen
-
Misafir
11.01.2025
22:06
İnşaallah bütün abd yanar kül olur
Beğen
-
Dayal
11.01.2025
21:45
Siyonist jews lobby started the fire
Beğen
-
Vatan
11.01.2025
20:43
Ortadoğu cografyasinda milyonlarca mahsum müslüman çoluk çocuk katledilrken yuzbinlercesi aç susuz hayatlarını yitirirken..bu çılgınlık değil,neden bu mahsun insanlar boş yere öldürülüyor vatanlarindan ediliyor,diye çığlık çığlığa bagirmiyordunuz,neden sizde bir tepki gostermiyordunuz neden..konu siz olunca çılgınlık oluyor...Allah büyüktür daha bu başlangıç sizin için.
Beğen
-
bekir
11.01.2025
20:09
Artık amerikalılar Gazzenin nasıl bir yer olduğunu öğrendiler - New York ve Washington da öğrenecek inşallah
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle