AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kongre sonrası yaptığı açıklamada CHP'yi sert bir dille eleştirdi. Çelik, CHP'nin geçmişte TSK'nın siyasete karışması ve yargıya müdahale ederek kaos yaratma yolunu tercih ettiğini belirtti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TSK komutanlarını hedef almasını eleştirerek, devlet kurumlarını haksız yere hedef alanların karşısında duracaklarını vurguladı.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefeti dönüştürme çabalarının yanlış anlaşıldığını ve CHP'nin demokratik süreçlere saygı göstermeyi öğrenmeye başladığını ifade etti. Ancak, CHP'nin hala ciddi yönetim sorunları yaşadığını ve askıda tutulan siyasi aklının devreye girmediğini söyledi. Özel'in parti içi tartışmaları kapatmak için mesnetsiz açıklamalar yaptığını belirtti.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek