Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta deprem konutları ve kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kurum, samimi ve güldüren anlara tanık oldu.

Bir vatandaş, eşi İsmail için Kurum'dan bir ricada bulunurken, "İsmail nerdesin gülüm" diye seslenmesi, çevredeki herkesi gülümsetti. Bakan Kurum'un sıcak yaklaşımı ve vatandaşlarla kurduğu samimi diyalog, ziyaretin en dikkat çeken anlarından biri oldu.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 6 Yorum Var
  • Dilan 18.03.2025 15:32
    İstanbul daha çok dizini döver. Yazık ettiniz güzelim şehire...
  • haydar 18.03.2025 14:43
    bu adam samimi
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek