HABER7
Eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “yolsuzluk” soruşturması sonrasında tutuklanmış, “terör” soruşturması kapsamında ise tutuksuz yargılanmıştı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel çağrı yaparak yüzlerce provokatörleri Saraçhane’ye toplamış ve taşkınlık çıkarak çevreye zarar vermişti. Özel’in çağrısıyla sokağa çıkan gençler meydanda bulunan Şehzadebaşı Camii’ye zarar vermiş, bölgedeki dükkanları ve İstanbul Belediyesi’ne ait birçok alanı tahrip edip sprey boyayla boyayamıştı.
Provaktörler polislere de balta ve asitle saldırması da tüm Türkiye’de infial yaratmıştı.
SARAÇHANE'YE ÇAĞIRDIĞI PROVAKATÖRLER SÖZÜNÜ DİNLEMEDİ
Son olarak ise Saraçhane’deki izinsiz yapılan gösterilerin 7’inci gününde konuşan Özgür Özel konuşmasının bitmesinin ardından protestoculara “hadi eve gidin” çağrısı yapmış, ancak Saraçhane’ye çağırdığı provokatörler ise Özel’in sözüne aldırış etmeyerek alandan ayrılmak istemedi.
ÖZEL: YÜRÜ YÜRÜ
Bir provokatör ise Özel’e, “Biz seni dinlemeye gelmedik ki” diyerek karşı çıktı. Özel ise, "Çok ayıp o zaman benim verdiğim bu kadar emeğe yazık yürü yürü” diyerek tepki gösterdi.
PROVOKATÖRLER MAHMUT TANAL'I MEYDANDAN GÖNDERDİ
Mahmut Tanal’da Saraçhane’de toplanan bir grup provokatörü evlerine göndermek için çabaladı ancak sokağa çağırdıkları gibi karşılık bulamayan CHP'liler şaşkınlık içinde kaldı ve provokatörler eve gitmemek için direndi.
Tanal ile tartışan bir grup eylemci “ne evi ya” diyerek karşı çıktı. Bazıları ise “Buraya müzik dinlemeye mi geldik. Siz gidin biz nöbetteyiz” diyerek Mahmut Tanal’ı gönderdi.
-
Türkiye
28.03.2025
13:12
Çekmişler
Kafayı ahlaksızlar
Sülanizgelsin
Reisin herzamanyanındayız
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
aras
27.03.2025
11:45
Şu düştükleri rezilliğe bak hem sokak çağrısı yap kontrolü kaybettiğin kaybedeceğiniz belli chp nin imajı çizildi kolay kolay da düzelmez
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Sinan
27.03.2025
10:58
Adamsan maskeni çıkarsana maskenin arkasina sklanıyorum bu çapulcularmı memleketi kurtaracaklarmiş gece hepsi paket yapıldı merak etmeyin
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Koparan
27.03.2025
10:53
Kokusmus zihniyet yamyamlar gibi talanin pesinde. Yagmalama pesinde. Ulkede ne kadar sapik, hirsiz, eroinci varsa davatiyeyle cagrildi toplandi kokusmus zihniyetce 800 kadar polis yaralandi. Bunun sorumlusu derhal tutuklanmali patronlar vekiliyse; vekil ligi kaldirilmali. Turkiyede Devket, Caki gibi Hükumet var. Hirsiz, hirsizdir....!
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Pcr şart
27.03.2025
01:34
Gitmezler tabi chp mamayı kesecek kullanılıp atıldılar
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle